Žabovřesky se o body podělily s Olešníkem "B"/Temelínem


Branky


25

Žabovřesky jsou poslední utkání v laufu a podařilo sem jim už vyhrát 3 utkání v řadě, což jim pomohlo se posunout tabulkou výš. Hosté z Olešníku "B"/Temelínu navázali na loňskou sezónu v úvodu letošního ročníku, kdy vyhráli první dvě svá utkání, ale v posledních zápasech byly jejich výkony spíše ne tolik výrazné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly zápasu padly před koncem poločasu

Byli to hosté, kdo si vypracoval první větší šanci zápasu, když po úniku jednoho z hráčů od kraje hřiště až do vápna dostal přihrávku pod sebe hostující útočník a vystřelil těsně vedle. Domácí později zahrozili také, kdy se po pěkné přihrávce mezi obránce objevil P. Božovský sám před gólmanem, ovšem i on sám byl tak překvapený, že gól nedal. Ve 37. minutě z obyčejného centru na hranici vápna, kde se pohyboval Michal Jaroš, padl nádherný gól, když si na vápně poradil se dvěma hráči a zkušeně ke vzdálenější tyči do horního rohu otevřel skóre - 0:1. Domácím se podařilo ještě před odchodem do kabin vyrovnat. Ve výborně hrající formě Jan Horský obešel ve 44. minutě tři hráče ve středu hřiště, vystřelil nádherně šajtlí ke vzdálenější tyči a brankář O. Cihla neměl šanci zakročit - 1:1.

Zajímavým okamžikem druhé půle byla snad jen červená karta pro hostujícího hráče

Domácí chtěli očividně ve druhém poločase pokračovat ve stejným stylu hry jako v tom prvním a dařilo se jim to. Hrálo se spíše mezi vápny a za zmínku stojí zřejmě asi nejhezčí akce zápasu, kdy na půlce hřiště výborně rozjel akci domácí P. Pokorný, předal míč do běhu Janu Hálovi, který pokračoval až k vápnu, kde našel J. Pilného, jenž chtěl hostujícího gólmana prostřelit, ovšem trefil pouze tyč za jeho zády. Za méně fotbalovější zmínku stojí ještě červená karta výborného fotbalisty Olešníku "B"/Temelínu Michala Jaroše, když napřed odpovídal rozhodčímu K. Zevlovi a poté fauloval zezadu domácího V. Váchu v probíhající 75. minutě. Do konce zápasu se diváci další branky nedočkali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): V tomto zápase jsme moc dobře věděli, proti komu hrajeme. Loňský vítěz okresu, velice kvalitní tým a to prokázal i dnes. Ovšem my ukázali opět naší bojovnost, nevypouštění jediného souboje a soupeři jsme se snažili znepříjemnit hru hlavně ve středu hřiště. Myslím si, že zápas skončil zaslouženou remízou, kterou berou oba týmy. Nás teď čeká další kvalitní soupeř, zajíždíme na Dobrou Vodu.

FK Olešník B / Temelín
Václav Havlíček ( hráč ): Byly dva faktory, které ovlivnily utkání. Velice tvrdé hřiště a nešikovný rozhodčí, který si něco musí dokazovat. Všichni se divíme, proč fotbal na vesnicích končí. Já se už moc nedivím. 22 chlapů si chce zaběhat, věnují fotbalu svůj čas o víkendu a vše ovlivní jeden pán, který si chce dokázat svou moc nad utkáním. Diváci jsou opilí a vy nikdy nevíte, kdy po vás něco hodí. A pokud máte tu smůlu, že jste rychlejší a techničtější než soupeřovi hráči, tak si můžete být jistý, že Vám alespoň pochroumají nohy. Utkání nemělo žádnou úroveň, neboť ze strany domácích jsem vždy věděl, co udělají. Smyslem bylo kopnout balón dopředu na dva vysoké útočníky a pak se jen dívat, jak to dopadne. Hraji fotbal 40 let, ale jedno vím určitě. Ani jeden z mých synů ( a to mám 4 ) ho hrát nebude. Budou boxovat, protože mi to připadá férovější.



Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zevl Karel - ŠTANDA Rudolf (N), SLEPIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2019 18:05
Takhle ubulené hodnocení jsem dlouho nečetl
25. 9. 2019 14:55
Hodnocení zápasu
25. 9. 2019 10:55
Cristiano Ronaldo musí být velký znalec fotbalu a určitě musel být na zápase přítomen, když hodnotí hráče, kteří do zápasu vůbec nezasáhli :-))))
24. 9. 2019 10:55
Hodnocení zápasu
21. 9. 2019 22:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra hostů

Loňský vítěz v Žabech vyhraje a získá 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích