3:1
(2:0)
59. P. Stejskal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec porazil Hlubokou "B" a po třech zápasech opět zvítězil


Branky


12. K. Kubíček (p.) , 37. R. Janoušek , 48. R. Janoušek - 59. P. Stejskal (p.)
20

Domácí Srubec nezvítězil v posledních třech zápasech a připsal si jediný bod za remízu na hřišti Olešníku "B"/Temelínu. Dostal možnost sérii utnout proti hostům z Hluboké "B", která zatím ze hřišť soupeřů body neodváží, ba dokonce ve dvou venkovních zápasech ještě nevstřelila ani jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvoubrankového trháku

Domácí nastoupili odhodláni po dvou zápasech bez výhry porvat se o vítězství a bylo to znát od samého začátku. Hluboká ovšem porazila v minulém kole na domácím hřišti Borek 4:2 a náhoda to určitě nebyla. Zápas byl opět v pohybu a na obou stranách byli zaměstnáni obránci i gólmani. Ve 12. minutě po přihrávce P. Kaliny se dostal do vápna K. Kubíček a při snaze obhodit si obránce, došlo ke hře rukou a pískala se penalta. Tu bezpečně sám Kamil Kubíček proměnil - 1:0. Hluboká se do pár slibných akcí dostala, ale vše vyřešil velmi dobře chytající domácí gólman D. Koprna. Ve 37. minutě se dostal za vápnem po další přihrávce P. Kaliny René Janoušek a po dvou minutách na hřišti levou nohou za pomoci lehké teče se trefil pod břevno - 2:0.

Rychlý gól domácích a penalta také pro hosty

Hned na začátku druhého poločasu si ve 48. minutě akci zopakovali P. Kalina a René Janoušek, který opět levou nohou přesně k tyči zvýšil na 3:0. Ovšem od tohoto momentu Hluboká začala dominovat na hřišti a dalších dvacet minut byla lepší. Zejména trio P. Stejskal, M. Jankovský a D. Říha byli motory všech akcí. Nebezpečné střely i rohy však vychytal výborný D. Koprna v domácí brance. Neuspěl pouze při penaltě hostů, kterou rozhodčí Z. Krčín po faulu R. Candry na P. Stejskala nařídil a sám faulovaný Petr Stejskal se v 59. minutě nemýlil - 3:1. Poté měli ještě domácí pár akcí, ale skóre už se nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): My jsme nebyli v dobrém rozpoložení a prakticky ve spodní části tabulky. Ale já osobně jsem se na mač s Hlubokou těšil, protože tam spoustu kluků znám ještě z mého působení a musím říct, že hráli opět dobře. Nám se povedlo vyhrát, ale nejsem si úplně jistý, jestli zaslouženě, protože nás moc podržel gólman. Ale výkon týmu byl o dost lepší než minulé dvě kola. Z Hloubky bych chtěl vyzdvihnout příkladnou bojovnost a zápal pro hru dua M. Jankovský a P. Stejskal.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - V. Vacek [-] , P. Smejkal [-] , R. Leština [-] , J. Leština [-] , R. Hálek [-] , R. Candra [-] , J. Jindra [-] , P. Kalina [-] , R. Janoušek [-] , J. Hanousek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - F. Brom [-] , D. Říha [-] , A. Bůrka [-] , P. Tůma [-] , V. Marek [-] , J. Rubick [-] , M. Sedlický [-] , J. Suchan [-] , P. Stejskal [-] , M. Čuhaj [-]

ŽK: 78. K. Kubíček - 23. M. Sedlický , 26. M. Jankovský , 90. O. Brůha .
Hráči zápasu: D. Koprna , P. Kalina , R. Janoušek .
Místo: Srubec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra domácích

Tady se tipuje těžko, áčko Hluboký hraje ve stejný čas, tak nebude k dispozici tolik pendlů. Srubec má zkušené mužstvo a tak doma získá 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích