3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov uspěl v souboji rezerv proti Lokomotivě ČB


Branky


20

V neděli odpoledne se v Dubném v rámci 7. kola OP utkala domácí rezerva Jankova s béčkem "Lokády". Přítomní diváci mohli vidět nejen zahájenou stavbu nových kabin, ale také výhru domácího celku, který potvrdil venkovní výhru z minulého kola, zvítězil podruhé za sebou a připsal si důležité tři body. Naopak Lokomotiva po třech prohrách bez vstřelené branky sice skórovala, nicméně po čtvrté prohře v řadě okupuje předposlední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin odcházeli spokojenější přeci jen domácí

V domácí brance nastoupil gólman "A" - týmu Jan Komárek, což byl jeden ze základních kamenů pozdějšího úspěchu. Hosté v žádném případě nevypadali na tým, který přijel do Dubného body odevzdat, přesto byli od počátku více nebezpečnější domácí fotbalisté. V 5. minutě vyslal první střelu zápasu z dvaceti metrů V. Jirkovský, jenže hostující branku o dva metry přestřelil. Blízko gólu byl v 9. minutě domácí útočník M. Kudláček, kterému se ale nakonec nepodařilo dotlačit míč do branky poté, co vypadl z rukou gólmana F. Havrdy. Jankovští se dočkali o dvě minuty později, kdy zahrál ukázkový rohový kop M. Maurer a Matěj Prediger jej hlavou usměrnil k zadní tyči - 1:0. Jenže vyrovnání přišlo záhy, přesněji v 15. minutě, kdy hostující hráči podnikli rychlý útočný výpad po pravé straně a po následném centru vyrovnal Pavel Kříž - 1:1. Menší nekoncentrovanosti po oslavě gólu využil Jankov dokonale. M. Kudláček přihrál na vápno Václavu Homoláčovi, ten se zbavil obránce a svým premiérovým gólem v jankovsko-dubenských barvách vrátil domácím zpět po minutě vedení - 2:1. První důležitý zákrok předvedla brankářská opora z "A" - týmu J. Komárek v 21. minutě, kdy tygřím skokem vyrazil povedený přímý kop R. Fošuma. Domácí o gól vedli, nicméně na trávníku probíhal vyrovnaný souboj. Skóre se do poločasu už nezměnilo, byť F. Havrda musel ještě řešit dvě složité situace. Nejprve po tvrdé střele M. Kudláčka, následně po dalším skvělém rohu M. Maurera. V obou případech to nakonec hostující strážce branky ustál bez pohromy.

Vstup do druhé půlky zvládli lépe opět domácí hráči

To ale neplatilo v úvodu druhého poločasu. V 47. minutě narýsoval krásnou přihrávku O. Maxa, kterou ve třetí gól domácích zužitkoval Matěj Maurer - 3:1. Ten si tak k asistenci připsal i gól, který pro něho byl již čtvrtým v této sezóně. V 52. minutě předvedli jankovští pohlednou akci, kterou po centru M. Kudláčka zakončil těsně vedle hlavičkující M. Prediger. Že jsou rohové kopy letos silnou zbraní domácích, potvrdili v 54. minutě, kdy se po této další výhodě dostal k hlavičce M. Kudláček a orazítkoval břevno Havrdovy branky. Snížení měl na svých kopačkách R. Fošum v 59. minutě, leč jeho křižný pokus J. Komárek skvěle nohou vytěsnil na rohový kop. Domácí gólman vytáhl třetí parádní zákrok v utkání o deset minut později, kdy zlikvidoval sólový nájezd P. Kříže a udržel svůj tým v dvougólovém náskoku. Ten zůstal neměnný až do závěrečného hvizdu, ačkoli třeba Řezníčkova hlavička po dalším rohu neměla ke gólu daleko. I tak domácí tým zvítězil a potvrdil venkovní výhru 4:0 z Úsilného. Lokomotiva nepředvedla špatný výkon, nicméně zvednout se musí její hráči především v koncovce. Čtyři vstřelené góly v šesti zápasech je hrozně málo, nejméně ze všech týmů v celé soutěži.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Petr Maxa ( nehrající hráč ): Utkání začalo zhurta a za čtvrt hodiny padly tři góly. My se prosadili po perfektním rohu Matěje Maurera a hlavičce Prédi, potom po premiérovým gólu Venci Homoláče, který si to za svoje výkony v posledních zápasech zasloužil. Po této čtvrthodině se hra celkem uklidnila a hrálo se takové bezstarostné utkání, které mělo chvilkami z obou stran svojí kvalitu, ale do poločasu už se nic závažnějšího nestalo. Na začátku druhé půle se nám podařilo odskočit na dvoubrankový rozdíl, který jsme pak udrželi až do konce zápasu. Mladého soupeře ale musím pochválit, rozhodně nehrál špatně a bůhví, jak by zápas vypadal, kdyby nás ve dvou případech nepodržel Komár v bráně. Nakonec je ale naše výhra zasloužená. Za výkon bych chtěl pochválit právě Honzu Komárka, Matěje Maurera a Vencu Homoláče, který na hřišti v každém utkání bojuje jako lev a tentokrát dostal odměnu v podobě prvního gólu.

TJ Lokomotiva ČB B
Jiří Weinreb ( zastupující kapitán za zraněného Z. Gregora ): V zápase jsme podle mě horší nebyli, povedlo se nám vytvořit i pár hezkých akcí, ale bohužel nedáme góly ani z těch nejvyloženějších šancí. A když už se nám podařilo vyrovnat, hned vzápětí opět dostaneme gól. Přes prohru bych řekl, že jsme odehráli možná zatím nejlepší zápas.



Sestavy



TJ Lokomotiva ČB B
F. Havrda [-] - P. Kříž [-] , D. Jelínek [-] , M. Růžička [-] , J. Kuchař [-] , R. Fošum [-] , J. Weinreb [-] , S. Smrž [-] , J. Janů [-] , M. Kadlec [-] , Š. Sahan [-]

Hráči zápasu: J. Komárek , V. Homoláč , M. Maurer .
Místo: Dubné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - PAVLÍK Michal (N), ZAJÍČEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra hostů

Musíme už konečně zabrat. Nemůžu jinak tipovat než vítězství “mojí” Lokotky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích