Borovany zvítězily těsným rozdílem nad Srubcem


Branky


45. J. Struska , 71. P. Langer (p.) - 57. M. Hurný
18

Domácí Borovany se konečně v minulém kole dočkaly nějakého bodového přídělu a hned v podobě výhry, což je odpoutalo ode dna tabulky. Hosté ze Srubce zase po úvodních dvou výhrách v dalších utkáních zaváhali, jako například v posledním duelu na domácím hřišti proti Dobré Vodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny vstřelili domácí hráči

Domácí tým vstoupil do utkání s defenzivními úkoly a snažil se rozvíjet své akce odzadu. Přesto se hostující hráči dostali do první šance asi v 5. minutě, když zkušený matador R. Janoušek obešel dva hráče a ze 17 metrů vyslal nádhernou střelu, která minula o pár centimetrů šibenici borovanské branky. Domácí tým víceméně hrozil pouze z brejkových situací. Šance si přeci jen vytvořily oba týmy, ale v zakončení měli více štěstí domácí fotbalisté, kterým se podařilo v 45. minutě vstřelit gól do šatny. Na dobře rozehraný trestný kop si z druhé vlny naběhl Jan Struska a nohou zakončil k přední tyči - 1:0

Z tlaku dokázali hosté vytěžit pouze jediný gól

Do druhého poločasu vstoupil opět lépe a aktivněji hostující tým ze Srubce a prvních dvacet minut druhé půle doslova tlačil svého soupeře, z čehož vyplynuly minimálně čtyři stoprocentí šance a nespočet standartních situací, které skvěle zahrával nestárnoucí P. Kalina. V jedné z šancí asi v 50. minutě měl hostující hráč také nevídanou smůlu, když se mu podařilo obejít i domácího brankáře Z. Husku, ale sám před prázdnou brankou trefil pouze tyč. Přesto se v 57. minutě dočkali aktivnější hosté vyrovnání, když se míč odrazil na velké vápno a Marian Hurný se trefil přesně do šibenice domácí branky - 1:1. Od 70. minuty až do konce zápasu se poté hra zase spíše vyrovnala a domácí se díky vydařenému protiútoku dostali opět do vedení.V 71. minutě vyslal na zteč P. Langer útočníka D. Babku, který utekl svým strážcům a byl zastavený až faulem ve vápně. K zahrání pokutového kopu se postavil Petr Langer a zkušeně zavěsil - 2:1. Za dalších pár minut si domácí hráči brejkovou akci zopakovali, ale tentokrát unikajícího D. Babku vychytal skvělým zákrokem hostující brankář D. Koprna.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta a Miloslav Langer ( trenéři ): Srubec je velice kvalitní manšaft a jsme šťastní za tyhle 3 vybojované body. Na konci první půle se na nás usmálo štěstí, když jsme vstřelili vedoucí branku. Po poločase nás hosté zatlačili a hlavně díky našemu brankáři a také velké porci štěstí, když hostující hráč trefil pouze tyč před prázdnou brankou, se jim nepodařilo stav zápasu otočit. Závěr zápasu jsme spíš už odbránili, ale pro nás důležité, že nakonec úspěšně. Každopádně všichni kluci jako tým utkání odmakali a určitě bych vyzdvihl výkony našich klíčových hráčů na stoperu Míra Račák, předstoper David Langer, brankář Zbyněk Huska, v záloze Petr Langer a v útoku David Babka.




Místo: Borovany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BRÁZDA Petr (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2019 18:06
Hodnocení zápasu
Petr Kubát

Expert: Martin ČUHAJ st.
Tip experta: výhra hostů

Borovany teď doma vyhrály, ale tipuji, že Srubec dobře posílil přes léto a vyhraje - tip 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů