5:1
(2:1)
28. M. Kudláček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj B-týmů mezi Hlubokou a Jankovem jasně vyzněl pro domácí


Branky


6. M. Jankovský , 37. M. Sedlický , 70. P. Stejskal (p.) , 77. V. Marek , 90. P. Tůma - 28. M. Kudláček (p.)
21

Domácím hráčům Hluboké "B" hrubě nevyšla první dvě kola nového ročníku OP na Českobudějovicku, když si do tabulky nepřipsali zatím ještě ani bod při skóre 0:7. V tomto utkání přivítali dalšího těžkého soupeře rezervní tým Jankova, který je zatím velmi produktivní a ve dvou zápasech vstřelil 9 branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok si do kabin odnášeli domácí hráči

Domácí hráči začali aktivně a chtěli už také naplno bodovat. V 6. minutě si dvakrát vyměnili míč P. Stejskal s Martinem Jankovským a druhý jmenovaný otevřel skóre utkání - 1:0. Domácí měli míč více na svých kopačkách. Ve 28. minutě posoudil hlavní rozhodčí souboj v domácím vápně jako penaltový a hostující Martin Kudláček penaltou srovnal stav utkání - 1:1. Ve 37. minutě se naopak ve vápně hostů uvolnil Martin Sedlický a vrátil domácím vedení - 2:1. Ve 44. minutě si P. Stejskal pohrál s hostujícím gólmanem B. Šturmou a předložil na vápno L. Adamovi, ale jeho technickou střelu zastavilo břevno. 

 

Jasná dominance domácích ve druhé půli

Druhou půli domácí začali opět aktivně. V 70. minutě se aktivní P. Stejskal proháčkoval do vápna přes tři hráče hostů, ale ten poslední jej dokázal zastavit jen pomocí faulu, tudíž domácí dostali šanci navýšit skóre z penalty. K té se postavil sám faulovaný Petr Stejskal a s přehledem penaltu proměnil - 3:1. Poté domácí polevili a hosté se dostávali více do hry, ale pro jejich snahu, snížit skóre, neměl pochopení domácí gólman J. Procházka a všechny jejich pokusy zneškodnil. Skóre se opět měnilo v 77. minutě, když se domácí Václav Marek za vápnem opřel do balonu a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci - 4:1. V 90. minutě uzavřel gólový účet zápasu Pavel Tůma, když na jeho bodlo neměl hostující gólman B. Šturma šanci reagovat - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou B
Martin Čuhaj st. ( fans ): Domácí po dvou prohrách potřebovali už zabrat a hned od začátku měli hru více pod kontrolou, i když Jankov a jeho mladé mužstvo nehrálo vůbec špatně. Byla znát větší zkušenost hráčů Hluboké a proto také zaslouženě vyhráli 5:1. Teď nás čeká zápas v Borovanech, tak by bylo potřeba, body přivézt i z venku.

SK Jankov B
Petr Maxa ( hráč ): Zápas se dle mého názoru lámal v prvním poločase, ve kterém jsme hráli dobře, byli jsme lepším týmem, ale přesto jsme ho o gól prohráli. Hned v úvodu jsme měli dvě šance, ale do vedení šli po první návštěvě pokutového území domácí. Přesto jsme poté hráli aktivně, v pohybu, celkem slušně jsme kombinovali a dočkali se zaslouženého vyrovnání z penalty. Nastřelili jsme břevno, jenže do poločasu, místo vstřelené branky, jsme celkem lacině inkasovali a do kabin odcházeli s jednogólovou ztrátou. Přestože jsme si řekli, že budeme nadále pokračovat v naší aktivní hře a že máme na to výsledek otočit, ve druhém poločase jsme na náš výkon z toho prvního zdaleka nenavázali. Nebyli jsme horším týmem, ale už ani lepším a v koncovce jsme si nic nevytvořili. A když v 70. minutě po penaltě přišla branka na 3:1, sami jsme cítili, že už neuspějeme. Nakonec jsme inkasovali ještě dvakrát a konečný výsledek je pro nás hodně krutý a dá se říci, že i nezasloužený.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Procházka [-] - J. Suchan [-] , L. Adam [-] , F. Brom [-] , P. Tůma [-] , M. Jankovský [-] , M. Čuhaj [-] , P. Salva [-] , J. Kantor [-] , J. Rubick [-] , V. Marek [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Černý [-] , P. Kadlec [-] - J. Beníšek [-] , V. Jirkovský [-] , V. Homoláč [-] , O. Maxa [-] - J. Kotnauer [-] , M. Kudláček [-] , J. Tušl [-] , D. Šindelář [-]

Hráči zápasu: J. Procházka , P. Stejskal .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jaroslav JERHOT
Tip experta: výhra domácích

Souboj rezerv bude velmi zajímavý, ale domácí už musí po dvou porážkách zabrat a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza