Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

19.kolo, Karlovarský | Cheb | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Hleďsebe doma rozstřílela Krásnou


Branky


7. L. Kutil , 10. L. Kutil , 14. J. Špalek , 23. M. Vítek , 27. M. Trubač , 60. J. Korec , 85. M. Vrána - 15. F. Koubek , 26. F. Koubek
0

Domácí vyhráli nad Krásnou i díky dvěma brankám z pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení hned v úvodu utkání, v 7. minutě otevřel skóre Lukáš Kutil. Stejný hráč se trefil i o 3 minuty později a Hleďsebe tak již vedla 2:0. Ve 14. minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu, který proměnil Josef Špalek. Hosté se ale nevzdali a hned v následující minutě snížili, branku vstřelil František Koubek. Ve 23. minutě však byl opět odpískán pokutový kop pro domácí, který proměnil Michal Vítek a domácí opět odskočili o tři branky. Přestřelka v první půli ale pokračovala, ve 26. minutě se opět prosadil František Koubek, který podruhé snížil na rozdíl dvou branek. Jen o minutu později ale domácí opět odskočili svému soupeři, branku vstřelil Martin Trubač. Diváci tedy viděli 7 branek během 20 minut. Do poločasu ale další góly nepadly. Do kabin se šlo za stavu 5:2.

 

První půle byla na góly velmi bohatá, v té druhé jsme však na branku museli počkat do 60. minutě, kdy zvýšil vedení domácích Jindřich Korec. Utkání už se spíše dohrávalo, Hleďsebe se ale přece jen dočkala ještě jedné branky, v 85. minutě naposledy upravil skóre domácí Michal Vrána.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Aš - Krásná
p. Medvěd (Vedoucí mužstva 1. FC Krásná): Bylo to slušné utkání, domácí využili svoje šance, rozhodčí také trochu ovlivnil zápas, co pískal pro domácí tak nepískal pro hosty.



Sestavy


TJ Sokol Velká Hleďsebe
L. Kutil [-] , J. Špalek [-] , M. Vítek [-] , M. Trubač [-] , J. Korec [-] , M. Vrána [-]

TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - M. Strouhal [-] , J. Šeffl [-] , P. Rada [-] , F. Beneš [-] - L. Laudát [-] , F. Šulák [-] , F. Koubek [-] , J. Bohutínský [-] - R. Švec [-] , R. Olah [-] (44. D. Záhorec [-] )

ŽK: 59. M. Vrána - 37. L. Laudát .
Hráči zápasu: L. Kutil - J. Petrášek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku