4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 13:00

18.kolo, Karlovarský | Cheb | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná si doma snadno poradila s Teplou B


Branky


0

Až možná překvapivě vysokým výsledkem skončilo utkání domácí Krásné s hostujícím B týmem Teplé, domácí vyhráli jasně, 4:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel úvod zápasu na jedničku. Už v 5. minutě otevřel skóre Josef Šeffl a Krásná se mohla radovat z vedení. V 17. minutě vstřelil druhou branku domácího týmu František Koubek. Ve 40. minutě vstřelil domácí Martin Šulák jak se říká gól "do šatny" a bylo v podstatě rozhodnuto. Poločas skončil výsledkem 3:0.

 

Druhá půle už se spíše dohrávala, domácí se ale přece jen dočkali i čtvrtého úspěchu, v 75. minutě uzavřel skóre zápasu svou druhou brankou Josef Šeffl. Krásná tak porazila Teplou 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš - Krásná
p. Medvěd (Vedoucí mužstva domácích): Měli jsme jasnou převahu, poměrně jednostranné utkání.

TJ Sokol Teplá B
Rudolf Káva (hrající předseda mužstva Teplé): Utkání rozhodla první půle, opět jsme zapsali začátek utkání, kdy jsme hned v 5.minutě inkasovali. Podali jsme všichni velmi slabý výkon, nevycházelo nám skoro nic a domácím vše. Do čeho kopli, to jim tam spadlo nebo se odrazilo k nim. V první půli jsme však i za nepříznivého stavu měli vyložené šance, kdy Mydloch šel sám třikrát sám na brankáře, bohužel neproměnil. Když už byl domácí brankář překonán, tak mu pomohlo břevno. Domácí vyhráli zaslouženě. Byla to naše první prohra na jaře.



Sestavy


TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - F. Beneš [-] , F. Koubek [-] , P. Rada [-] , M. Strouhal [-] - M. Šulák [-] , R. Švec [-] , L. Laudát [-] , J. Šeffl [-] - R. Olah [-] , F. Šulák [-]

TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - P. Kocourek [-] , R. Mydloch st. [-] , T. Hejda [-] , S. Čáp [-] - R. Káva [-] , P. Charvát [-] , R. Peřina [-] , J. Rychtařík [-] - R. Mydloch ml. [-] , P. Procházka [-]

Hráči zápasu: J. Šeffl - R. Mydloch ml. .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku