Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 15:00

17.kolo, Karlovarský | Cheb | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplá B otočila utkání s Mnichovem


0

B tým teplé otočil utkání s Mnichovem, šance na první místo však už je pouze teoretická.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu 17. kola vstoupili lépe hosté, kteří šli do vedení už ve 3. minutě zásluhou Lukáše Dubského. Teplá svého soupeře tlačila a nakonec se dočkala vyrovnání. Ve 30. minutě byl odpískán pokutový kop, jehož exekuce se ujmul Jaroslav Vokáč, který bez problémů proměnil. Do poločasu další branky nepadly, do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

Domácí Teplá ve druhé půli přidala a bylo to i znát na skóre. Teplá nás celý první poločas tlačila, dali nám gól z penalty. Svoji převahu domácí přetavili v góly ve druhém poločase. V 52. minutě strhnul vedení na stranu domácích ve skvělé formě hrající Rudolf Mydloch ml. O osm minut později vstřelil třetí branku Teplé Jaroslav Vokáč, který tak svou druhou brankou v utkání pojistil vedení domácích. Domácí si vedení pohlídali a nakonec přidali ještě jednu branku. V 81. minutě zvýšil na 4:1 svým druhým gólem Rudolf Mydloch ml.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá B
Rudolf Káva (předseda domácích): Trochu jsme soupeře podcenili, neproměnili jsme hodně šancí. Naštěstí jsme utkání otočili.

Sokol Mnichov
Miroslav David (předseda hostů): Teplá nás celý první poločas tlačila, pak nám dali gól z penalty. Svoji převahu domácí přetavili v góly ve druhém poločase.



Sestavy


TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - O. Suja [-] , P. Kocourek [-] , R. Mydloch st. [-] , P. Procházka [-] - R. Peřina [-] , J. Rychtařík [-] (46. R. Hrabovský [-] ) , J. Vokáč [-] , M. Duraj [-] - R. Mydloch ml. [-] , R. Káva [-]

Sokol Mnichov
J. Slavík [-] - P. Slavík [-] , J. Bartůněk [-] , J. Dráb [-] , J. Dráb [-] - M. Lukáč [-] , M. Varadi [-] , L. Dubský [-] , S. Mydloch [-] - M. David [-] (80. R. Vinter [-] ) , J. Harant [-]

ŽK: 63. S. Mydloch .
Hráči zápasu: R. Mydloch ml. - S. Mydloch .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku