0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Grmela vystřelil Protivanovu tři body


Branky


2

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V sobotu 5. října bylo na hřišti v Kralicích odehráno utkání 10. kola, 1.A třídy mezi Určicemi a mužstvem Protivanova. V herně vyrovnaném prvním poločase dominoval na obou stranách hráč s číslem 17 na dresu. Na domácí straně to byl dirigent hry Kobylík, za Protivanov Grmela. Po čtvrt hodině utkání, po centru do malého vápna hlavičku Grmeli brankář Navrátil za svá záda nepustil. Chvíli na to střela stejného hráče skončila po teči rohem. Ve 20. minutě se Grmala prosadil přes dva obránce, ale podklouzl a k zakončení se nadostal. V následující průběhu hry  byly herně aktivnější Určice. Nejprve si brankář Piták poradil se střelou Kobylíka. Chvíli na to se do asi největší šance prvního poločasu dostal Šnajdr, ale jeho střela skončila na tyči. Ve 25. minutě vystřelil z dálky Halouzka, brankář vyrazil míč přes sebe a Šnajdr z dorážky mířil těsně vedle.

Hosté po přestávce rozhodli

Do druhého poločasu vstoupilo naše mužstvo se dvěma změnamy v sestavě. Zdravotně indisponovaného Kobylíka vystřídal Krajíček a brankáře Navrátila nahradil Hýbl. Uvedené zněny měly vlil na kvalitu hry. S přibývajícím časem přejímali iniciativu stále více hosté, což vyvrcholilo po hodině hry první brankou v síti domácích. Jejím autorem byl po pěkné střele z více než 20 metrů Grmela. Snahu o vyrovnání definitivně utnul v 83. minutě Grmela, který zužitkoval centr Kropáče a dal výsledku konečnou podobu- 0:2. 



Sestavy


TJ Sokol Určice
D. Navrátil [-] (46. M. Hýbl [-] ) - K. Žáček [-] (84. M. Mašek [-] ) , D. Kobylík [-] (46. V. Krajíček [-] ) , M. Šnajdr [-] , P. Halouzka [-] , J. Šlézar [-] , M. Bureš [-] , T. Mariánek [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-] (80. F. Handl [-] )

TJ Sokol Protivanov
M. Piták [-] - M. Pospíšil [-] , M. Grmela [-] (89. D. Sedlák [-] ) , V. Nejedlý [-] , D. Nejedlý [-] (18. Z. Pospíšil [-] ) , T. Sekanina [-] , A. Dvořák [-] , R. Kropáč [-] , R. Sedlák [-] , D. Sekanina [-] (71. J. Rozsíval [-] ) , J. Liška [-] (84. V. Menšík [-] )

ŽK: 62. M. Bureš , 90. F. Handl - 53. R. Kropáč .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KAŇOK Martin - KAŠPAR Jaroslav, WINKLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích