5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Murin vstřelil čtyři branky


Branky


15. O. Murin , 23. O. Murin , 40. O. Murin , 48. O. Murin , 79. M. Hanák
3

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

V sobotu 7. září bylo na hřišti v Bělotíně odehráno utkání 6. kola 1.A třídy mezi místní jedenáctkou a mužstvem Určic. Bělotínu vstup do letošního ročníku nevyšel, po 4. kolech byl na posledním místě. Ovšem v minulém kole porazil doma Kojetín 10:1. A ke smůle Určic na tento výsledek úspěšně navázal i v tomto zápase. Bezbrankový stav vydržel pouze čtvrt hodiny. Pecha pronikl po pravém křídle, poslal centr do velkého vápna, na něj si naběhl Murín a domácí vedli 1:0. A chvíli na to mohlo být ještě hůř. Se střelami Pechy a v zápětí s dorážkou Vasiljeva si gólman poradil. Ve 23. minutě pronikl po pravém křídle Novosad a jeho přihrávku přetavil ve druhou branku autor prvního gólu Murín - 2:0. V závěru poločasu hosté na své obrané půlce vyrobili hrubou chybu a po rychlé protiútoku se Murín trefil mezi tři tyče již potřetí. Určice toho za prvních 45 minut směrem dopředu příliš nepředvedly. Postupně si domácí brankář poradil se střelou Šnajdra i se zakončením Halouzky. Nejblíže ke vstřelení branky byli hosté v 39. minutě, kdy si s Halouzkovou střelou z trestného kopu pod břevno gólman poradil a vytěsnil míč na roh. 

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran pronikl podél levé postranní čáry střídající Lošťák, poslal centr do malého vápna a Murín přidal již svůj čtvrtý úspěch. Po hodině hry pronikl do velkého vápna Určic Hanák a jeho střela podél vyběhnuvšího brankáře skončina na tyči. V následujícím průběhu hry se začali  prosazovat i hosté. Jenže Šnajdrova hlavička skončila v autu a střelu Šlézara brankář zlikvidoval. Blízko alespoň ke vstřelení čestného úspěchu byly Určice v 75. minutě, jenže domácí gólman byl proti. Nejprve vyrazil střelu Halouzky a  vzápětí i střelecký pokus Šnajdra. Konečnou podobu výsledku dal po pěkné kombinační akci Hanák - 5:0.



Sestavy


TJ Sokol Bělotín
L. Lasík [-] - Z. Dostál [-] , Z. Merta [-] , M. Smékal [-] , T. Janíček [-] (51. M. Hanák [-] ) , A. Novosad [-] , E. Vasiljev [-] , R. Pecha [-] (46. A. Lošťák [-] ) , O. Murin [-] , L. Vrána [-] , V. Bušina [-]

TJ Sokol Určice
D. Navrátil [-] - F. Handl [-] (65. P. Pospíšil [-] ) , K. Žáček [-] (77. J. Menšík [-] ) , J. Šlézar [-] (77. T. Kaprál [-] ) , M. Šnajdr [-] , P. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] , V. Krajíček [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-] (57. R. Paul [-] )

ŽK: 72. L. Vrána .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HALENKA Martin - ŠTĚTKA Zdeněk, HORÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích