2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konice získaly tři body


Branky


45. P. Bross , 47. P. Bross - 13. D. Holub , 27. J. Krása , 30. M. Paš
2

Report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Do první šance utkání se dostala v 8. minutě Konice. Po špatném vyběhnutí brankáře musela situaci řešit obrana, která vyrazila míč na roh. Po dalším rohovém kopu ve 13. minutě se již skóre utkání měnilo. Autorem úvodního gólu byl Holub. I nadále to byli hosté kteří měli častěji míč na kopačkách a hrozili především z trestných a rohových kopů. Ve 27. minutě si na míč naběhl Krása a střelou ke vzdálenější tyčí zvýšil vedení svého mužstva na 2:0. Chvíli na to po zaváhání obrany přidal Paš třetí branku. V tu chvíli bylo mužstvo Určic zralé na ručník. Jenže v závěru prvního poločasu přečkalo sérii tří rohů soupeře a v poslední minutě se dočkalo snížení. Po centru Krajíčka se trefil přesně k tyči Bross.

Hosté si vedení pohlídali

A jak úvodní poločas skončil, tak ten druhý začal. Ve 47. minutě po rohovém kopu míč doputoval až k Brossovi, který se z úhlu trefil ke vzdálenější tyči a bylo to 2:3. Po změně stran hosté vsadili na střelbu ze střední a větší vzdálenosti, ale k překonání gólmana to nevedlo. Nejblíže k navýšená vedení byly v 52. minutě, kdy po rohovém kopu skončil míč na břevně a v 70. minutě trefil Kamený tyč. Určice byly nejblíže vyrovnání v 80. minutě, kdy Bureš zakončoval z blízka hlavou těsně nad břevno. Po závěrečné hvizdu hlavního rozhodčího se tak ze zisku všech bodů radovali hosté.



Sestavy


TJ Sokol Určice
J. Menšík [-] - K. Žáček [-] (30. V. Krajíček [-] ) , J. Šlézar [-] , M. Šnajdr [-] (77. D. Sosík [-] ) , P. Bross [-] , V. Slezák [-] , P. Halouzka [-] , M. Bureš [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , T. Kaprál [-]

Sokol Konice
J. Vévoda [-] - O. Procházka [-] , D. Holub [-] (61. T. Pěruška [-] ) , F. Bílý [-] , J. Krása [-] , M. Paš [-] (84. L. Blaha [-] ) , A. Širůček [-] , L. Knoll [-] (69. L. Bílý [-] ) , F. Drešr [-] , M. Oščádal [-] , R. Kamený [-] (90. D. Škrabal [-] )

ŽK: 26. M. Šnajdr , 67. V. Krajíček , 91. T. Kaprál - 40. F. Drešr , 55. L. Knoll .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hampl Evžen - LEPKA Miloslav, MOLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů