Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:00

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecká show v regionálním derby. Polička podlehla Litomyšli 1:4


Branky


3

Domácí Polička měla famózní start do začátku derby. Bohužel poté gólově převzala iniciativu Litomyšl, která poslala do branky domácích čtyři „banány“. Litomyšl se nenápadně blíží k vrchní části tabulky, naopak Polička je stále velice blízko k sestupovému pásmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fanoušci na první gól nemuseli čekat nějak extra dlouho, protože první branku utkání vstřelil v 6. minutě Stejskal, který poslal překvapivě domácí do vedení. 1:0. Litomyšl se z tohoto gólu chvíli vzpamatovávala, ale postupem času měl míč v režii hostující celek. Tento tlak dokázala Litomyšl využít ve 30. minutě, když Kundera tečoval trestný kop. 1:1. Litomyšl v tlaku pokračovala i po vyrovnávajícím gólu. Ve 39. minutě udeřili hostující znovu. V tlačenici před domácím brankářem Dobešem, si míč našel Škeřík a poslal Litomyšl do vedení 1:2. Za tohoto stavu se odcházelo do šaten. Všichni si mysleli, že druhý poločas bude pokračovat v dominanci hostujících, ale nestalo se tak. Začátek druhé půle byl plný nepřesností. Tento fotbal se vlastně „kopal“ až do 70. minuty, když si svojí šanci vybojovali domácí. Střelec prvního gólu zápasu Stejskal, běžel souboj 1 na 1 proti hostujícímu brankáři Koukolovi. Z tohoto souboje vyšel lépe hostující brankář. Hostující celek následně na to využil brejkové situace, když se v 83. minutě trefil podruhé Kundera. 3:1. Litomyšl po vstřelené brance už jen hlídala svoje teritorium. V posledních vteřinách zápasu zatloukl poslední hřebíček do rakve Folta. 4:1.

 

Autor: Tomáš Paulus



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Roman Pražák – hlavní trenér: Druhé regionální derby v řadě, jsme nezačali vůbec dobře a velmi brzo inkasovali po krásném gólu Stejskala. Hráče na kterého jsme se celý týden chystali. Postupně jsme se dostávali do tempa a do poločasu vývoj utkání po zásluze otočili. Druhý poločas z naší strany nebyl to co bychom si představovali, nedokázali jsme podržet míč a kazili spoustu jednoduchých přihrávek. Přežili jsme jednu velkou šanci Poličky, nakonec jsme přeci jenom přidali pojistku a utkání už jsme si pohlídali. Tentokrát musím vyzdvihnout velmi dobrý výkon rozhodčích.



Sestavy


SK Polička
M. Dobeš [-] - M. Kovář [-] (60. Z. Stodola [-] ) , V. Klein [-] , P. Navrátil [-] (75. P. Čori [-] ) , M. Stejskal [-] , A. Andrle [-] , R. Netolický [-] , T. Švec [-] , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , M. Pavliš [-]

TJ Jiskra Litomyšl
L. Koukola [-] - M. Gyömber [-] , L. Severa [-] (75. V. Folta [-] ) , P. Urban [-] (79. M. Hromádka [-] ) , J. Zeman [-] (55. P. Urbanec [-] ) , P. Škeřík [-] , M. Hašek [-] , J. Paclík [-] (86. T. Tauer [-] ) , V. Kristek [-] (90. O. Bačík [-] ) , P. Kundera [-] , J. Jireček [-]

ŽK: 58. A. Andrle , 77. V. Klein , 90. M. Pavliš - 80. M. Hromádka , 89. V. Kristek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - JUREČEK Michal, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích