Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kluby se rozhodly dát najevo svou nespokojenost se stavem českého fotbalu. Zmatení rozhodčí nevěděli, která bije!


Branky


4. A. Smola , 6. R. Malashevskyi , 20. Š. Brožek (p.) , 77. Š. Brožek (p.) , 87. R. Malashevskyi - 17. L. Žid , 44. T. Rejchrt
2

 V utkání 6. kola krajské I.B třídy Královéhradeckého kraje mezi týmy Spartaku Opočno a SK Přepychy došlo k netradičnímu zahájení zápasu. Obě mužstva se po zahájení utkání hlavním rozhodčím Lukášem Nožkou sešla na středovém kruhu a zahrála si klasické „báčko“. Všichni tři rozhodčí byli zmatení a ani jeden z nich nevěděl, která bije a co má dělat. Hlavní Nožka se odběhl poradit s pomezním Hlaváčem a poté zápas přerušil. (viz. video) K údivu všech však ani on sám nevěděl z jakého důvodu. Hra byla normálně zahájena, proto měl následovat míč rozhodčího. Trošku nelogické bylo, že nechal hru znovu zahájit výkopem Přepych.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během „báčka“ byli diváci informováni, proč se tento netradiční začátek utkání koná. (viz. prohlášení)

 

Ještě dlouho po zápase studovali rozhodčí společně s delegátem soutěžní řád, ale žádnou oporu v něm najít nemohli, protože ani jeden tým neporušil nic, za co by měl být potrestán.

 

Ale víte, jak to v českém fotbale chodí. Pokud KFS bude chtít oba týmy nějak trestat, bude to jen další výsměch všem, kteří to s fotbalem myslí dobře! A sami bývalí rozhodčí, dnes členové KFS, jen potvrdí vše, na co upozornily oba týmy, že tady existuje jen jeden proud a vlastní názory se nenosí!!!

 

Spartak Opočno a SK Přepychy předávají tuto pomyslnou štafetu dalším týmům, které se nebojí, z Čech a Moravy, od okresních až po republikové soutěže.

 

Vážení fotbaloví fanoušci!

Oba oddíly - Spartak Opočno a SK Přepychy – tímto tradičním „báčkem“ dávají symbolicky najevo svou nespokojenost s dlouhodobým stavem českého fotbalu! Především personálním obsazením na všech úrovních FAČR - od okresních přes krajské fotbalové svazy až po samotné vedení FAČR, v nichž působí bývalí rozhodčí, kteří svým konáním, loajálností a poslušností vůči panu R.B. jsou spoluzodpovědní za atmosféru a systém nastavený v našem nejpopulárnějším sportu a k jeho zlepšení a progresu rozhodně nepřispívají!

 

Obě mužstva předávají štafetu ostatním týmům po celé České republice, které mají podobný názor a nestydí se za něj, aby ve svých příštích utkáních podobným způsobem podpořili tuto aktivitu pod heslem: Fotbal není FAČRu, fotbal je NÁŠ sport! Děkujeme!!! Děkujeme také vám, naši fanoušci!!!

 

Martin Tomín



Sestavy


TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - N. Soumar [-] (85. M. Hurych [-] ) , O. Přibyl [-] , R. Malashevskyi [-] , A. Smola [-] , O. Polák [-] (85. K. Nguyen [-] ) , L. Čtvrtečka [-] (65. J. Lukášek [-] ) , Š. Brožek [-] , M. Vondřejc [-] (88. M. Holub [-] ) , J. Franc [-] , T. Přibyl [-]

Přepychy
I. Beránek [-] - J. Kinzel [-] (46. T. Mucha [-] ) , J. Rathouský [-] , L. Žid [-] , T. Kozel [-] , A. Junek [-] , M. Michl [-] - M. Lukášek [-] , L. Sedlák [-] (59. D. Prát [-] ) - T. Rejchrt [-] , M. Tomín [-] -

ŽK: 53. Š. Brožek - 43. T. Rejchrt , 56. I. Beránek , 60. L. Žid , 80. J. Rathouský . ČK: 76. I. Beránek .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Nožka Lukáš - SVOBODA Filip, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích