Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hattricky nasměrovaly Hamry ke třem bodům


Branky


30

Stanislav Zedníček s Dominikem Havlíkem zatížily konto hostí šesti brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hamry přivítaly na svém hřišti Velkou Bíteš "B". Od začátku byli domácí aktivnější a už v 8. minutě šli do vedení. Do vápna se protlačil Tomáš Novotný a byl faulován. Pokutový kop proměnil Stanislav Zedníček, který rozjel svůj brankostroj - 1:0. O pět minut později přidal svůj druhý gól, když mu po pěkné akci předložil balon David Russ - 2:0. Ve 28. minutě to bylo již 3:0 a hattrick byl na světě. Stanislav Zedníček využil chyby golmana a svým důrazem tak zvýšil náskok kladivářů - 3:0. Hamry byly při chuti a dál se hnali před branku soupeře. Ve 30. minutě se prosadil Dominik Havlík, který si zasekl obránce a mezi nohama brankáře zvýšil - 4:0. Ve 41. minutě se přece jen prosadili také hráči Velké Bíteše. Po ruce ve vápně byl nařízen pokutový kop, který bezpečně proměnil Pelán - 4:1. 

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli chtěli s výsledkem hosté ještě něco udělat. V 57. minutě přišlo pro domácí kladiváře varování. Brankář domácích neudržel balon po dopadu na zem a Pokorný pohodlně skóroval - 4:2. Hamry musely přidat, aby se ze zápasu nestalo ještě drama. V 73. minutě uklidnil domácí Dominik Havlík, který využil chyby golmana Bíteše a zvýšil - 5:2. V 80. minutě potáhl míč Stanislav Zedníček do vápna a předložil ho do prázdné branky pro Dominika Havlíka, který tak nakonec taky uzavřel hattrick - 6:2. Kladiváři tak pohodlně vyhráli a připsali si důležité tři body.

 

Hamry jedou v dalším kole do Rudíkova. Velká Bíteš hraje doma s třebíčskou FŠ.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili aktivně a důrazně, což se rychle projevilo na výsledkové tabuli. Pouze na začátku druhé půle jsme trochu zaspali a soupeř snížil, jinak si myslím, že jsme měli utkání pod kontrolou a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] (82. P. Vašek [-] ) , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] , S. Zedníček [-] , V. Zedníček [-] , D. Russ [-] , J. Miklík [-] (76. J. Uhlíř [-] ) , T. Novotný [-] (68. I. Sojma [-] ) , V. Franěk [-] , A. Šabart [-]

FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - D. Hibš [-] , T. Loup [-] , M. Švanda [-] , O. Švanda [-] , T. Pelán [-] - M. Chadim [-] (69. M. Smejkal [-] ) , J. Ondrák [-] , J. Ráboň [-] (80. T. Mahel [-] ) - J. Jakeš [-] , J. Pokorný [-] -

ŽK: 72. D. Havlík - 58. T. Loup .
Hráči zápasu: D. Havlík , S. Zedníček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - HANZL Daniel, DÍTĚ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Nováček soutěže z Hamrů se prezentuje dobrým fotbalem. Věřím že se o body popereme a minimálně bod do Bíteše dovezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích