2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice přetlačily Polnou


Branky


29

Důležitý zápas celků ze spodku tabulky vzněl lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Hosté před hrstkou diváků drželi míč na svých kopačkách, ale naráželi na konsolidovanou a pozornou domácí obranu. Jaroměřice spoléhaly na rychlé brejky. Jeden takový přišel v 19. minutě a byl zastaven faulem. K řpímému volnému kopu se postavil Melán a rozvlnil síť za Mezerou - 1:0. Hosté byli i nadále aktivnějším celkem, ale chyběla jim lepší finální přihrávka. Jak vstřelit branku ukázal hostům krátce před pauzou Pejchal a Jaroměřice vedly o dvě branky - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase hosté přidali na obrátkách, dostávali se do šancí, ale stačili se prosadit pouze jednou, a to na body nestačilo. V 69. minutě se trefil zkušený Korber - 2:1. Domácí však závěrečný tlak hostů ustáli a mohou slavit veledůležité tři body.

 

Jaroměřice jedou v dalším kole do Nedvědice. Polná hostí Přibyslavice.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): Na hostujícím týmu bylo vidět, že chce hrát fotbal, ale domácí obrana byla pozorná a připravená. Domácí hrozili především z brejku. Radost u domácích nastala po krásném přímém kopu Melána, kdy se ujali vedení. To domácí lehce uklidnilo. Ještě před koncem poločasu navýšil skóre Pejchal. Ve druhém poločase hosté přidali na obrátkách, kdy domácí opět pozorně bránili. Připustili hostům pouze snížit ale vítězství zůstalo na jejich straně.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Macháček [-] - V. Loucký [-] , Z. Nykrmajer [-] , J. Stejskal [-] (75. T. Hambálek [-] ) , P. Pejchal [-] (90. A. Filipi [-] ) , F. Dusík [-] , Z. Melán [-] , A. Filipi [-] (84. A. Svoboda [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Heralecký [-] , J. Urbánek [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - L. Čaloud [-] , A. Apfelthaler [-] , P. Juříček [-] (60. D. Mühlfeit [-] ) , M. Jirka [-] (69. J. Bohdálek [-] ) , J. Korber [-] , J. Sedmík [-] (46. T. Vacek [-] ) , M. Šorf [-] (79. V. Pavelka [-] ) , D. Kratochvíl [-] , F. Gondek [-] , T. Čaloud [-]

Hráči zápasu: J. Urbánek , P. Pejchal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - BESEDA Petr, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích