3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 13:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry otočily s Lukami


Branky


29

David Zeman se Stanislavem Zedníčkem otočili duel s Lukami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začali lépe hosté, ve 20. minutě se dostali do tutové šance útočník hostí, ale výborně ho vychytal domácí brankář Tomáš Pinkava. Ve 35. minutě šli naopak do vedení domácí kladiváři. Do úniku se dostal Dominik Havlík, který prostřelil gólmana střelou mezi nohy - 1:0. Vedení domácím vydrželo pouze minutu, když se po pěkné kombinaci trefil Hájek - 1:1. Za další čtyři minuty hosté otočili, když se po chybě domácí obrany prosadil Toman - 1:2. 

Domácí po pauze rozhodli

V 53. minutě našel Jakub Jun přesným dlouhým pasem střídajícího Davida Zemana, který střelou k tyči vyrovnal - 2:2. O tři minuty později si domácí vzali vedení opět na svou stranu, když se prosadil se štěstím Stanislav Zedníček - 3:2. V dalším průběhu zápasu domácí několikrát podržel výborně chytající Tomáš Pinkava. V závěru mohli kladiváři náskok potvrdit, ale vyložené šance neproměnili. 

 

Hamry jedou v dalším kole do Moravských Budějovic. Luka hostí rezervu Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Velmi těžké utkání. Škoda, že jsme neudrželi vedení v první půli, na druhou stranu jsme ukázali sílu a výsledek jsme otočili. Nutno podotknout, že bez Pinkyho bychom měli tři body horko těžko.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Radek Toman (hráč): V prvním poločase jsme měli vést více než 1:2. Šance na to byly. Ve druhém poločase jsme měli výpadek, kdy to domácí otočili a najednou byli všude dřív než my. Už jsme se těžko dostávali do hry. Domácím výborně zachytal brankář.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] (46. D. Zeman [-] ) , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] , S. Zedníček [-] , J. Jun [-] , D. Russ [-] (74. J. Miklík [-] ) , T. Novotný [-] , V. Franěk [-] (64. I. Sojma [-] ) , A. Šabart [-] (90. V. Zedníček [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - F. Toman [-] , J. Hájek [-] , L. Vařejka [-] , P. Navrátil [-] , M. Bratršovský [-] , D. Horáček [-] , M. Kubeš [-] , P. Číhal [-] , T. Pokorný [-] , D. Čaloud [-]

ŽK: 60. D. Havlík , 69. J. Zeman , 76. I. Sojma - 42. D. Čaloud , 57. P. Navrátil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BESEDA Petr - SVOBODA Patrik, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hamry i Luka už máme za sebou. Padne hodně gólů. Bude záležet v jaké formě nastoupí Toman, ale i když se prosadí, tipuji, že Hamry vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích