Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žďáru se vrací z Želetavy s šestibrankovým přídělem


Branky


15. T. Vrbka , 28. T. Vrbka (p.) , 30. M. Vrbka , 66. T. Simandl , 75. D. Poledna , 82. M. Jičínský - 6. P. Machatka , 23. P. Machatka
12

Domácí účastník předkola MOL cupu doma potvrdil kvalitu a soupeře ze Žďáru vysoko porazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vidění bylo pět branek

Od začátku utkání obě mužstva hrála aktivní, útočný fotbal a proto bylo k vidění velké množství šancí na obou stranách. Už v 6. minutě se radovali hosté, když se po rohovém kopu prosadil nejzkušenější hráč hostujícího celku a kapitán Petr Machatka - 0:1. Jenže vedení hostům vydrželo necelých deset minut, když krásnou kombinační akci domácích zakončoval úspěšně Tomáš Vrbka - 1:1. Ve 23. minutě si opět vzali vedení hosté a opět po standardní situaci, když se trefil podruhé v utkání Petr Machatka - 1:2. Ale ani tentokráte hostující vedení nevydrželo dlouho - necelých 5 minut - a opět bylo srovnáno a podruhé to bylo zásluhou domácího Tomáše Vrbky - 2:2. O dvě minuty později již bylo v domácím táboře mnohem veseleji a domácí šli poprvé v utkání do vedení, když využil zaváhání hostující obrany Michal Vrbka - 3:2. Oba týmy si ještě do konce první půle vypracovaly několik slibných šancí, ty však skončily nevyužity.

Domácí dali tři branky navrch

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, jenže z úvodního tlaku nedokázali vstřelit branku. V 66. minutě je tak potrestal Tomáš Simandl po brejku - 4:2. Domácí pak do konce zápasu vyšly ještě dva rychlé protiútoky, ten první zakončoval v 75. minutě Daniel Poledna, ten druhý o sedm minut později Michal Jičínský a o osudu utkání bylo jasně rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Libor Sláma, hráč: Od začátku se hrál zápas s velkým množstvím šancí na obou stranách. Ve druhém poločase jsme nevyužili úvodního náporu a domácí nás třikrát potrestali z brejku.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Partl [-] - V. Báňa [-] (84. T. Janiček [-] ) , V. Čurda [-] (65. M. Jičínský [-] ) , T. Simandl [-] , P. Vranka [-] , M. Ondráček [-] , D. Poledna [-] , M. Malík [-] , T. Vrbka [-] (52. A. Pacas [-] ) , M. Vrbka [-] , M. Vrbka [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - T. Peňáz [-] , L. Sláma [-] , B. Sláma [-] , T. Krečman [-] , V. Frieb [-] , J. Dvořák [-] , M. Srnský [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] (69. R. Kunstmüller [-] )

ŽK: 41. V. Báňa , 49. T. Vrbka , 90. M. Vrbka - 20. B. Sláma , 57. F. Růžička , 67. L. Sláma .
Hráči zápasu: T. Vrbka .
Místo: Želetava. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Želetava sehrála vyrovnané pohárové zápasy s Tasovicemi i se Sapeli. Kádr rezervy Žďáru si na startu soutěže bude teprve sedat. Domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích