D. Svoboda 9.
R. Durajka 62. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov vyhrál v Náměšti.


Branky


9. D. Svoboda , 62. R. Durajka (p.) - 19. M. Neuwirth , 68. D. Novák , 73. D. Lacina
22

Náměšti se letos nedaří a svoji formu přenesli i do domácího utkání, ve kterém si hostující Bedřichov odvezl všechny body za výhru 3-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas.

Oba týmy v minulém kole schytali od svého soupeře bura, takže rozhodně měli co napravovat. Domácí měli dobrý vstup do zápasu, když hned na začátku postupoval v dobré pozici Rubák, ale branku netrefil. V 9.minutě se ze standartní situace prosadil hlavou Svoboda po centru Durajky. Poté převzali otěže hostující hráči, kteří využívali okének v obraně Náměšti a srovnání se dočkali v 19.minutě zásluhou Neuwirtha. Hra se potom vyrovnala, mírně lepší domácí tým si vytvořil další dvě šance, nejprve Klímova střela skončila pouze na tyči a největší šanci prvního poločasu v závěru neproměnil Šimončič, který postupoval středem hřiště sám na brankáře, ale nedal. Poločas 1-1

 

 

Ve druhé půli Bedřichov otočil zápas ve svůj prospěch.

Po přestávce opět vlétli na soupeře domácí a další šanci neproměnil Rubák a v další příležitosti trefil Šimončič břevno a od něj šel míč na zem těsně před čáru. Na druhé straně zase Lacina tečoval Neuwirthovu střelu mimo. V 62.minutě byl ve velmi dobré pozici faulován Svoboda a Durajka z penalty dostal domácí do vedení. Ovšem stejně jako v prvním poločase po vstřelené brance domácí na chvilku polevili a hosté pěknou střelou Nováka z hranice šestnáctky v 68.minutě opět vyrovnali. S blížícím se závěrem domácí opět herně přidali ovšem hosté velkou bojovností a obětavostí nejen dobře bránili, ale vyráželi i do nebezpečných brejků a hned v 73.minutě po nenápadné střele Laciny, který zaskočil brankáře šli hosté dokonce poprvé v zápase do vedení. Závěrečná čtvrthodina se sice odehrála před brankou Bedřichova, ale největší šance již měli právě z brejků hosté, ale další branku nepřidali, což jim ovšem vzhledem k výsledku vůbec nevadilo. Nám욍 v závěru trefila ještě brankovou konstrukci branky hostí, ale to bylo vše a Bedřichov si tak odvezl z Náměště cenné 3 body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): Opět jsme doplatili na neproměňování příležitostí a soupeř měl v závěru větší vůli vítězství ubojovat.

TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Do tohoto zápasu jsme vinnou různých zranění nenastoupili v nejsilnější sestavě, ale přesto se nám podařilo odehrát velmi dobré utkání. Ikdyž jsme dvakrát prohrávali, dokázali jsme otočit a podle mě zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - T. Nekuda [-] , J. Heres [-] , Z. Jonák [-] , P. Čermák [-] - R. Durajka [-] , J. Chlup [-] , J. Rubák [-] - J. Klíma [-] (78. J. Tržil [-] ) , M. Šimončič [-] , D. Svoboda [-] (64. M. Homola [-] )

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Lacina [-] , J. Göth [-] (88. R. Diviš [-] ) , M. Pojer [-] , D. Novák [-] (90. J. Fuxa [-] ) , T. Grepl [-] , J. Mareš [-] , M. Neuwirth [-] , D. Vaněk [-] (61. P. Štěpánek [-] ) , L. Dvořáček [-] , M. Zamazal [-]

ŽK: 28. P. Čermák - 80. J. Göth .
Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Náměšti se v aktuální sezóně nedaří a patří jí až 12. místo. Doma proti nováčkovi z Bedřichova ovšem zabere a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích