1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav i po třetí remizovala 1-1, tentokráte s Ledčí.


Branky


17

Domácí přibyslavští fotbalisté přivítali na domácí půdě ambiciozní Ledeč. Zápas skončil remízou 1-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit z Ledče začal vlažně, ale domácí šance nevyužili

Ledeč začala hodně vlažně a Přibyslav se rychle dostávala do šancí, největší z nich nevyužil domácí útočník Vostál, následně si Přibyslav vytvořila další šance, ale ani po několika rohových kopech se Přibyslav do vedení nedostala, následně se dostala více do mezihry Ledeč a začala dirigovat hru. Největší šanci měl ve 22.minutě hostující Trpišovský, brankář Pazderka vyběhl a ve sporné situaci zastavil Trpišovského, ale rozhodčí hru nepřerušil a pokračovalo se za stavu 0-0. Ve 39. minutě se dostal za obranu Vodička a v první větší šanci Ledče otevřel skóre. Poločas se dohrál za stavu 0-1.

Ledeč ve druhé půli byla lepším týmem, ovšem Přibyslav se zmohla, alespoň na vyrovnání

Do druhé půle opět vstoupila lépe Ledeč, největší šanci měl z pravé strany Ondřej Martinek, který dostal nádherný balón a ještě udělal kličku Pazderkovi, ale následně v úhlu už bránu netrefil. Další velké šance Ledče nepřišli a přišel trest. Domácí Sibera poslal míč na Vostála, ten si balón zpracoval na stehně a prostřelil tváří v tvář hostujícího brankáře Bezděka, 1-1. V závěru si oba týmy ještě vypracovali nějaké šance, ale to už bezúspěšně a tak zápas skončil 1-1. 



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jakub Bačkovský (záložník): Kdyby jsme v 10.minutě vedli 2-0 nikdo by se nesměl divit, jenže my jsme svoje šance nedali a Ledeč začala být jasně lepším týmem, hlavně díky pohybu. V závěru jsme dostali smolný gól, který znamenal vedení hostů. Ve druhé půli jsme vše dobře přečkali a počkali na svoji šancí, díky bohu to vyšlo a bereme alespoň bod.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Toula: Přibyslav doma urvala bod, v prvním poločase se hrálo hodně ve středu hřiště, domácí gólman měl být vyloučen po úniku Trpišovského. Ledeč šla zaslouženě do vedení. V druhém poločase byla Ledeč lepší, ale po sérii neproměněných šancí trestala Přibyslav a urvala pro sebe bod.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Novotný [-] , S. Pochop [-] , J. Bačkovský [-] (89. . Holub [-] ) , M. Ondra [-] , J. Prchal [-] , M. Krčál [-] , J. Sibera [-] , A. Vostál [-] , P. Škacha [-] (64. T. Němec [-] ) , J. Vopršal [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - S. Bezděk [-] (67. J. Gramer [-] ) , J. Petřík [-] , M. Trpišovský [-] , O. Martinek [-] (87. P. Pešek [-] ) , L. Vodička [-] (79. P. Šíma [-] ) , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , T. Žemlička [-] , F. Gramer [-] , J. Smejkal [-]

ŽK: 55. P. Škacha - 77. J. Karel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUPKA František - HANZL Daniel, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Dvořáček
Tip experta: výhra hostů

Domácí vstoupili do sezony velice slušně, ale proti favorizované Ledči poprvé v sezóně prohrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích