1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice hubeně zvítězily nad Vřesinou


Branky


19

Zápas rozhodla jediná branka z rohové kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček soutěže z Malých Hoštic na vlastním stadionu přemohl ostravskou Vřesinu. Klíčový okamžik nedělního střetnutí nastal již ve 22. minutě. Šafarčík nasměroval svůj roh přímo do kasy a balon nečekaně propadl za záda hostujícího brankáře Matuly – 1:0. O chvíli později se na levém křídle výborně uvolnil domácí Režnar, jenže pálil pouze do boční sítě. Těsně před poločasovým hvizdem se znovu osmělil Šafarčík, ale Matula balon reflexivně vyškrábl do zámezí. Hned na začátku druhé půle šly Malé Hoštice do nadějného přečíslení, když se vydala kupředu trojice Šafarčík – Unruh – Stříbný, posledně jmenovaný ovšem správně nesešteloval mířidla. Domácí si poté trpělivě hlídali těsný náskok, který se snažili zvýraznit Droppa, Stříbný, Šafarčík anebo Chřibek, ale jejich pokusy ze střední vzdálenosti moc škody nenapáchaly. V samém závěru se Vřesina hnala za vyrovnáním, jenže balon do sítě nepropasírovala, když si s jejich dlouhými nákopy dokázala obrana Malých Hoštic zkušeně poradit, takže Malé Hoštice dokráčely ke druhému vítězství v sezoně. Vřesina se nadále střelecký trápí a druhý zápas po sobě prohrála nejtěsnějším brankovým rozdílem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík, trenér Malých Hoštic: „Jsem velice rád za tři body, protože Vřesina nás dost trápila. Hosté vysoko napadali, takže jsme neměli čas na rozehrávku a nedařila se nám kombinace. Naštěstí jsme pak skórovali přímo z rohu. Soupeře jsme naopak skoro k ničemu nepustili a v závěru jsme uskákali i jejich dlouhé nákopy. Kluky musím pochválit, protože to výborně odmakali až do závěrečného hvizdu.

FC Vřesina
Petr Dombrovský - trenér Vřesiny: Je to stále stejná písnička. Náš výkon byl solidní, a nemám hráčům co vytknout. Měli jsme sice převahu, ale naše akce končily převážně před šestnáctkou. Domácí dali branku v podstatě z jedné akce z rohového kopu. Domácí ale dali branku a vyhráli, na krásu se bohužel nehraje. Nevyhrálo lepší mužstvo.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , P. Stříbrný [-] (90. V. Bartošek [-] ) , J. Chřibek [-] , R. Staníček [-] , M. Unruh [-] (85. D. Kašný [-] ) , O. Šafarčík [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , R. Režnar [-] , M. Kara [-] (77. V. Hrda [-] )

FC Vřesina
T. Matula [-] - M. Majkut [-] , P. Janita [-] (58. M. Richtár [-] ) , A. Hloušek [-] (76. J. Strohalm [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] (83. J. Hájek [-] )

ŽK: 35. P. Stříbrný , 71. J. Droppa , 75. D. Pospěch - 29. D. Kroupa , 31. A. Hloušek , 43. T. Hruzík , 51. A. Hruzík .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: FRYČ Lukáš - PICMAUS Jiří, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté napraví domácí prohru

Tip: výhra domácích

12. 9. 2019 14:17
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hoštice posledně doma 0-5. Teď snad fanoušci budou odcházet spokojeni. Domácí uspějí.

Tip: remíza