B. Krezelok 28.
F. Buryan 87. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nerozhodný zápas mezi Bystřicí a Hájem


Branky


28. B. Krezelok , 87. F. Buryan (p.) - 29. M. Hlaváč , 84. Z. Eršil
13

Bystřice doma přivítala Háj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách

Nedělní utkání předehrávky prvního jarního kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Bystřicí, která v minulém kole remizovala s Českým Těšínem a mezi Hájem, který porazil Brušperk. Nyní již k samotnému zápasu.

To bylo od začátku ovlivněné jak už počasím, které fotbalu moc nepřálo, tak nekvalitním terénem, na kterém míče hodně odskakovaly a hrálo se tedy spíše vzduchem, než po zemi. V úvodu si vytvořili hosté dvě příležitosti, ale Eršil a ani jeho kolega Lampa svou šanci nepřetavil v gól. A tak se dostali ke slovu domácí. Ve 28. minutě využili domácí chyby hostů a Krezeloka prostřelil Zouhara - 1:0. Hned ve 29. minutě bylo vyrovnáno. Hlaváč si navedl míč na střelu a z pětadvaceti metrů vymetl šibenici Galusikovy branky - 1:1. Závěrečná patnácti minutovka první půle již branku nenabídla.

 

Dvě branky padly v závěru

Druhý poločas byl v podobném duchu, jako ten předchozí. Bystřice Háj přehrávala a vytvářela si více gólových přiležitostí. Branku však dlouho nedokázala vstřelit. Na druhé straně si hosté vylámali zuby na skvěle hrajícím kapitánovi Martinčíkovi, který jim s klidem odebíral míče a rozehrával akce svého celku. Diváci na gól dost dlouho čekali a nakonec se ho také dočkali. To už však běžela 84. minuta zápasu, kdy hostům vyšel nacvičený signál. Lampa zahrával rohový kop a poslal do vápna přetažený centr na volného Eršila, který jej poslal do branky - 1:2. Dlouho však hostům vedení nevydrželo. V 87. minutě totiž dostali možnost ke skórování domácí, a to z pokutového kopu. K němu se postavil Buryan a nemýlil se - 2:2. V 88. minutě byl po ostrém zákroku a druhé žluté kartě poslán do sprch střelec úvodní branky Krezelok. Zbytek utkání již šanci nenabídl a skončil tak remízou. Bystřice si připisuje druhou remízu v řadě. Háj odjíždí s bodem.

 

Bystřice skončila po podzimu na posledním patnáctém místě s osmi body a záporným skóre 21:42. Háj skončil sedmý s dvaadvaceti body a kladným skóre 37:29.



Ohlasy k zápasu



TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "Myslím si, že jsme sehráli jeden z nejhorších zápasu podzimu. Soupeř nás přehrál. Možná byl zvyklí na terén, který byl doslova katastrofální. Ale nevymlouvám se, pro obě mužstva byly stejné podmínky. O poločase byla v kabině bouřka, protože tak se nedá hrát. Bohužel hra měla stejný průběh, jako v prvním poločase. Nakonec jsme dokázali vývoj otočit, ale hned o tři minuty na to jsme inkasovali z penalty. Zklamání. Myslím si, že jsme měli na tři body."



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Králíček [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , L. Baron [-] (77. D. Marosz [-] ) , I. Martinčík [-] , T. Kisza [-] (70. L. Noga [-] ) , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , M. Teofil [-]

TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - A. Blažej [-] , Z. Eršil [-] , P. Žůrek [-] , T. Trupl [-] , M. Hlaváč [-] , P. Uvíra [-] , P. Dao [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-]

ŽK: 34. D. Kantor , 76. B. Krezelok - 40. T. Trupl . ČK: 88. B. Krezelok .
Hráči zápasu: I. Martinčík - M. Hlaváč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLANÝ Jan - GODFRYD Vojtěch, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů