Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek porazil vysoko Český Těšín


Branky


13

Fulnek doma přivítal Český Těšín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fulnek se ujal dvoubrankového vedení

Sobotní utkání předehrávky prvního jarního kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Fulnekem, který v minulém kole prohrál v Břidličné a mezi Český Těšínem, který remizoval s Bystřicí. Nyní již k samotnému zápasu.

 

V něm naplňovali roli favorita domácí fotbalisté. Fulneku se sice v posledních zápasech výsledkově nedaří, ale doma si chtěl určitě zpravit chuť a ukončit podzim vítězstvím. Diváci na branku čekali a dočkali se jí až po půlhodině hry, kdy si vzal míč Ďurica a propálil Pechu - 1:0. O pár minut později, přesněji v minutě čtyřicáté, se dostal do zakončení kapitán domácího celku Černín a Pecha musel podruhé kapitulovat - 2:0. První půle tak skončila dvoubrankovým vedení na straně Fulneku.

Divoký závěr zápasu přinesl všechny čtyři branky

Začátek druhé půle byl hodně vyrovnaný. Své šance si také vytvořili hosté z Českého Těšína. Dvě velké příležitosti však nedokázali přetavit v branku, na což také doplatili. Dlouho se toho moc nedělo, přesto v utkání padly ještě čtyři branky. Všechny ale v závěrečné osmiminutovce. Nejprve se v 82. minutě prosadil již podruhé v tomoto zápase střelec Ďurica - 3:0. Hned vzápětí, tedy 83. minutě, se po pěti zápasech bez branky zapsal mezi střelce Maléř - 4:0. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak v 88. minutě musel již po páté v tomto zápase lovit Pecha míč ze sítě. Tentokráte po střele Rybaříka - 5:0. Čestnou branku vstřelil až v samotném závěru Šiška a pouze kosmeticky upravil skóre - 5:1. Fulnek si tak připsal třech zápasech tři body. Český Těšín je bez bodu.

 

Mužstvo Fulneku se po podzimní části nacházi na třetím místě se ziskem jednatřiceti bodů a kladným skóre 41:23. Český Těšín skončil dvanáctý se čtrnácti body a záporným skóre 19:38.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - M. Zagol [-] , D. Seidler [-] - J. Špitalík [-] , L. Stratil [-] (66. L. Vašina [-] ) , V. Plný [-] (46. J. Stratil [-] ) , D. Rybařík [-] , P. Zagol [-] , J. Černín [-] (79. T. Mráz [-] ) - L. Maléř [-] , P. Ďurica [-] (85. J. Šebesta [-] )

FK Český Těšín
V. Pecha [-] - J. Zogata [-] (74. A. Malyjurek [-] ) , S. Zogata [-] , P. Šiška [-] , M. Krucina [-] , . Nazareno [-] , V. Cieslar [-] , M. Sostřonek [-] , M. Lanc [-] , D. Bolek [-] , K. Slowiaczek [-]

ŽK: 25. D. Rybařík , 57. P. Zagol - 22. . Nazareno .
Hráči zápasu: P. Ďurica .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - DEDEK Vojtěch, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích