J. Bogdan 34. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezi Brušperkem a Krnovem se zrodila remíza


Branky


34. J. Bogdan (p.) - 5. M. Sabo
13

Brušperk doma přivítal Krnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách, Krnov šel do desíti

Sobotní utkání předehrávky prvního jarního kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Brušperkem, který v minulém kole prohrál v Háji a mezi Krnovem, který porazil Petrovice. Nyní již k samotnému zápasu.

 

Do něj vstoupili lépe hosté z Krnova, kteří se brzy ujali vedení. Již v 5. minutě Ostrák krásnou průnikovou příhrávkou vyslal do sóla Havlíčka. Ten udělal brankáři kličku a následně vystřelil. Pacanovský však stihl míč ještě vyrazit, ale pouze k dobíhajícímu Sabovi. Ten přesto svou první střelu nasměroval, jako jeho kolega, do brankáře. Štěstí však stálo na straně hostujícího celku a i přes skvělé dva zákroky byl Pacanovský už na třetí dorážku krátký a musel kapitulovat - 0:1. Krnov byl lepším týmem a po pár minutách již mohl vést větším rozdílem. Po rohovém kopu Bartoníčka se dostal k hlavičce úplně osamocený Havlíček, ale svou střelu hlavou poslal nad břevno domácí svatyně. Okolo dvacáté minuty mohli hosté opět skórovat, když se do tutové šance dostal Miškev, který běžel vstříc brankáři, ale obstřelil ho i s brankou. Hosté po těchto šancích mírně herně polevili a domácí se také dostali ke slovu. Ve 34. minutě svým zákrokem ve vápně zasáhl Macík nohu protihráče a rozhodčí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Bogdan a i přes teč brankáře ho poslal za jeho záda - 1:1. Důležitý okamžik přišel ve 39. minutě, kdy byl do sprch poslán Mark Ostrák a Krnov musel zápas dohrávat v deseti.

Druhý poločas branku nenabídl

Kdo čekal ve druhém poločase tlak domácího Brušperka, který měl v poli o jednoho hráče navíc, tak se mýlil. Sice prvních deset minut byli domácí lepším týmem, když se do šance dostal Váňa, který postupoval sám z úhlu, ale branku netrefil. Krnov se v deseti semkl a svého soupeře přehrával. Do velké šance se dostal Havlíček, ale jen těsně branku minul. Vzápětí to byl opět Havlíček, který vystřelil z otočky, ale brankář stačil míč vyrazit na roh. Vůbec největší šanci měl okolo šedesáté minuty Sabo, jenž dostal míč do šestnáctky a poslal jej hlavou do protipohybu gólmana. Pacanovský však chytal famózně a míč na poslední chvíli dokázal konečky prstů poslat do zámezí. Krnov více držel balón na svých kopačkách, Brušperk pouze nakopával. Do konce zápasu se nic více zajímavého neudálo. Brušperk si tak připsal bod. Krnov opět venku neporažen a odjíždí s bodem.

 

Družstvo Brušperku zakončilo podzim na osmém místě s dvaceti body a záporným skóre 30:34. Krnov se umístil na čtvrtém místě se ziskem osmadvaceti bodů a kladným skóre 24:18.



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., vedoucí: "Soupeř velice kvalitní. Pro nás to je zlatý bod a bereme ho všemi deseti, i když jsme hráli více než padesát minut přesilovku. My jsme si nezasloužili ani bod. Hráli jsme strašně naivně a špatně, všude jsme byli pozdě. Soupeř byl i v deseti lepší."

FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí: "Ztratili jsme dva body. Na druhou stranu jsme rádi, že jsme udrželi na podzim venkovní neporazitelnost. Bohužel jsme doplatili na neproměňování šancí, kdy už to mohlo být po dvaceti minutách klidně o tři branky. Naopak jsme inkasovali z penalty a následně zápas dohrávali v deseti. Ve druhém poločase jsme čekali od domácích tlak, ten však trval asi deset minut a poté jsme i v oslabení byli lepším celkem a mohli jsme dokonce zvítězit."



Sestavy


SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - P. Zajac [-] , L. Bartoš [-] (81. F. Demko [-] ) , R. Polášek [-] , J. Bogdan [-] , D. Krejčok [-] , D. Cigánek [-] (69. D. Vrána [-] ) , J. Blahut [-] , V. Šimon [-] (69. N. Sýkora [-] ) , M. Váňa [-] , J. Malúš [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - T. Matějíček [-] , M. Burian [-] , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] - J. Šimčík [-] , M. Ostrák [-] , O. Bartoníček [-] , M. Sabo [-] - M. Havlíček [-] , A. Miškev [-] (71. J. Hrubý [-] ) -

ŽK: 39. L. Bartoš , 79. R. Polášek , 90. D. Vrána - 21. M. Burian , 34. L. Macík , 71. A. Miškev . ČK: 39. M. Ostrák .
Hráči zápasu: O. Pacanovský - M. Sabo .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - KRET Martin, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích