0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom dobyla Oldřišovskou tvrz


Branky


51. J. Frank , 53. M. Rodek , 89. T. Mrázek
16

Oldřišov doma přivítal Pustou Polom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Nedělní utkání čtrnáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Oldřišovem, který v minulém kole porazil Petrovice gólem v samotném závěru a mezi Pustou Polomí, která porazila Čeladnou. Nyní již k samotnému zápasu.

 

V tom se vedlo lépe hostujcímu mužstvu z Pusté Polomi. Hned ve 3. minutě se po ose Mrázek Rodek dostal míč k Bluchovi, který poslal míč přes celou šestnáctku na úplně volného Kludku na malém vápně, který přestřelil bránu. Ve 33. minutě zahrával rohový kop Rodek. Následný odražený míč se dostal k Potůčkovi proti noze, který vyslal dělovku jen doprostřed brány, kde jej Kubný vyrazil. Ve 40. minutě nakopl Dřizgevič míč na Bořuckého, který ho poté vybojoval v souboji Kudělou. Následně si obhodil ještě jednoho protihráče, ale jeho střela minula branku Muczky. První poločas tak branku nenabídl.

Pustá Polom třemi brankami rozhodla

Druhý poločas vyzněl jasně lépe pro hosty. V 51. minutě Mrázek poslal míč do kraje, odkud přišel centr do vápna na Franka, který míč poslal do sítě - 0:1. V 53. minutě dostal Mrázek míč do šestnáctky, kde jej následně poslal na Rodka, jenž z první prostřelil Kubného - 0:2. Domácí se do šancí dostávali jen zřídka. Pustá Polom dominovala na míči a hrála s velkým klidem. Dlouho branka nepřicházela, což se změnilo v 89. minutě, kdy ztratil míč na polovině hostů jeden z domácích hráčů. Z následného protiútoku Rodek našel Mrázka, který s přehledem poslal míč pod gólmanem do sítě - 0:3. Oldřišov tak ztratil domácí neporazitelnost. Pustá Polom si připsala třetí výhru v řadě.

 

V příštím kole čeká Oldřišov s Bílovcem. Pustá Polom vyzve Břidličnou.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí: "Konečně jsme chytli začátek zápasu a s Pustou Polomí drželi krok celý poločas. Bohužel jsme však nechytli začátek poločasu druhého a během tří minut jsme dostali dva góly. Ke konci jsme dali všechny síly do útoku, že s výsledkem něco uděláme, ale bohužel z brejku jsme ještě inkasovali. Pustá Polom byla lepším týmem a zaslouženě vyhrála. Poprvé v sezóně odházíme z domácího zápasu bohužel bez bodu. Pevnost byla dobyta."




Sestavy


SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - B. Moc [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Janík [-] - D. Bořucký [-] , A. Kubalák [-] - P. Žídek [-] , J. Pfleger [-] , R. Morong [-] , L. Pavlíček [-] (84. P. Hlaváček [-] ) , P. Mezera [-] (5. J. Fusek [-] )

Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - A. Blucha [-] (77. M. Blokša [-] ) , A. Hubeňák [-] , T. Hradský [-] , J. Frank [-] (65. D. Kostera [-] ) , T. Mrázek [-] , M. Rodek [-] , M. Minařík [-] , T. Kludka [-] (38. R. Vítek [-] ) , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

ŽK: 54. J. Janík , 77. J. Fusek , 89. P. Žídek - 70. D. Kostera , 72. M. Minařík .
Hráči zápasu: J. Frank , R. Kuděla .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - ŠUJAN Stanislav, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 07:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 05:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 12:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:00

Tip: remíza