J. Lampa 53.
P. Konvička 78. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj rozhodl o vítězství nad Brušperkem z pokutového kopu


Branky


53. J. Lampa , 78. P. Konvička (p.) - 71. J. Malúš
16

Háj přivítal Brušperk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Sobotní utkání čtrnáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Hájem, který v minulém kole padl v Krnově a mezi Brušperkem, který porazil Hlubinu. Nyní již k samotnému zápasu.

 

První poločas byl poměrně vyrovnaný. Domácí mužstvo si vytvořilo dvě větší šance, ale bohužel pro ně ani jednu z nich nedokázali přetavit v branku. Brušperk přijel s taktikou hrát co nejlépe do defenzívy a přecházet do rychlých protiútoků. Své šance si také vytvořil, ale stejně jako u domácího týmu to gólem neskončilo. V největším šancích hostů se objevoval Krejčok, ale tomu podzimní část sezóny vůbec nevyšla, když vstřelil pouze dvě branky (v minulém ročníku měl již touto dobou na kontě osm branek - pozn. redakce). Háji nepomohla ani hra s větrem a do kabin se tak šlo za nerozhodného a bezbrankového stavu.

Rozhodla penalta dvanáct minut před koncem

Druhá půle již branky přinesla. A to na obou stranách hřiště. Nejprve se celkem brzo po pauze prosadili domácí. V 53. minutě utekl po lajně Dao a poslal míč na pravou stranu Lampovi. Ten si ho navedl na levačku a obstřelil Pacanovského na zadní tyč - 1:0. V dalších šancí domácí branku nevstřelili, a tak se ke slovu dostali hosté z Brušperku. V 71. minutě špatně vyřešili domácí fotbalisté situaci, kdy jim po lajně utekl hostující obránce. Ten následně s pomocí větru našel krásně nabíhajícího Malúše, který poslal míč za záda Zouhara - 1:1. Vyrovnaný stav netrval příliš dlouho. V 78. minutě zahrávali domácí rohový kop. Ten Uvíra poslal do vápna, kde jej nešťastně rukou trefil jeden z hostujících hráčů a rozhodčí odpískal penaltu. K té se postavil Konvička a proměnil ji - 2:1. Konec zápasu si Háj pohlídal a připsal si tak tři body. Brušperk odjíždí s prázdnou. 

 

V příštím kole zajíždí Háj do Bystřice. Brušperk doma vyzve Krnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "Vydřené vítězství a myslím si, že taky zasloužené. Kluci zápas odbojovali až do konce a vítězství nám spadlo do klína. Jsem rád, že jsme zápas zvládli a udrželi doma tři body."

SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: "Domácí byli šťastnějším týmem, protože si myslím, že zápas to byl remízový. Šance jsme měli, ale poslední dobou už tolik branek nedáváme a v koncovce se celkem trápíme."



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - P. Žůrek [-] , T. Trupl [-] , M. Hlaváč [-] , P. Uvíra [-] (90. Š. Blažej [-] ) , M. Vyležík [-] (54. J. Toman [-] ) , L. Malcharek [-] , P. Dao [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-]

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - J. Čejka [-] (80. D. Vrána [-] ) , L. Bartoš [-] , R. Polášek [-] , J. Bogdan [-] , D. Krejčok [-] (87. K. Neumann [-] ) , D. Cigánek [-] , J. Blahut [-] , V. Šimon [-] (73. N. Sýkora [-] ) , M. Váňa [-] (89. F. Demko [-] ) , J. Malúš [-]

ŽK: 34. R. Keller , 43. P. Uvíra - 87. D. Cigánek .
Hráči zápasu: J. Lampa .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Priesol Daniel - VRŤO Peter, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 07:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 05:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 12:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:00

Tip: výhra domácích