2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice neudržela vedení a remizovala s Českým Těšínem


Branky


16

Český Těšín doma přivítal Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice se ujala dvoubrankového vedení

Sobotní utkání čtrnáctého kola nám nabídlo derby mezi Českým Těšínem, který v minulém kole prohrál v Dolních Datyních a mezi Bystřicí, která měla volno. Nyní již k samotnému zápasu.

Úvod patřil domácímu týmu. V první šanci se objevil Latocha, který utekl obraně hostí, ale jeho pokus Kreželok vyrazil na rohový kop. V 7. minutě se opět domácí hráči dostali za obranu soupeře, Kreželok však opět byl na správném místě a pokus vyrazil, stejně tak dokázal ještě vložit ruku do dorážky do prázdné branky a míč tak letěl vedle hostující svatyně. Po úvodní desetiminutovce Českého Těšína se přeci jen hosté trochu oklepali a začali být domácím vyrovnaným soupeřem. Hrálo se však převážně ve středu hřiště a oba celky se těžko dostávali do šancí. Skóre duelu mohl otevřít Noga. Ten se dostal za domácí obranu a utíkal sám na brankáře Pechu, ale stejně jako Latocha na straně druhé brankáře pouze nastřelil. Ve 35. minutě se mohli poprvé radovat hosté ze vstřelené branky. Noga s Maroszem na levém křídle vydolovali na obránci rohový kop, ten rozehrál Liberda přesně na hlavu Zoubkovi, který se nemýlil - 0:1. Tři minuty před poločasem bylo pro Bystřici ještě veseleji. Kisza získal před svou brankou míč a vydal se do rychlého kontru, dlouhým míčem našel rozběhnutého Nogu, který počkal na nabíhajícího Buryana, který si míč zpracoval a bodlem jej poslal přesně k tyči - 0:2. V úplném závěru se Noga opět zjevil za domácí obranou a utíkal sám na Pechu, tentokrát však branku domácích nedokázal trefit. Do kabin tak odcházel domácí Český Těšín s dvoubrankovým mankem.

Český Těšín dokázal vyrovnat

Druhý poločas v úvodu nabízel podobný obraz hry, jako v ten první. Oba týmy se snažily hrát aktivně, přesto se příliš do šancí nedokázaly dostat. V úvodní čtvrt hodině mohl skórovat pouze Latocha, ten se uvolnil v pokutovém území a v obrovské příležitosti poslal míč jen těsně nad branku. Postupem času domácí hráli aktivněji a více zatápěli hostujícímu celku, kterému přeci jen začaly rychleji docházet síly a moc tomu nepomohla ani inkasovaná branka. V 68. minutě ztratil míč ve středu hřiště Kisza a domácí šli do brejku, na jehož konci opět stál aktivní Latocha a střelou na přední tyč překonal Kreželoka - 1:2. Domácí mužstvo tato branka nastartovala a byli na hřišti lepším celkem, přesto mohla Bystřice skórovat z pár brejků, které si vytvořila, jenomže ani Noga ani Marosz úspěšní nebyli. Hráči Českéhi Těšína se přeci jen odhlodlávali k více střelám ze střední vzdálenosti, které však v brance neskončily. Až pět minut před koncem bylo srovnáno. Domácí opět vystřelili z hranice pokutového území, Krezelok střelu tečoval a Kreželok v brance míč dokázal pouze vyrazit do míst, kde si jako první naběhl Folwarczny a ten dopravil míč do sítě - 2:2. Nemuselo však být hotovo, Kreželok o pár chvil později váhal s rozehrávkou tak dlouho, až trefil napadajícího útočníka domácích, ten se dokázal k odraženému míči dostat jako první, ale následně obránce Krezeloka na brankové čáře neprostřelil. Jako poslední měl šanci utkání rozhodnout hostující Martinčík, který si v poslední minutě postavil míč k přímému kopu a svým pokusem pouze trefil břevno. Derby tak vítěze němělo. Oba celky si tak připisují z tohoto utkání bod.

 

Již v předehrávce prvního jarního kola zajíždí Český Těšín do Fulneku. Bystřice hraje doma s Hájem. 



Ohlasy k zápasu



TJ Bystřice
WEB - fotbalbystrice.cz: "Poslední podzimní zápas na hřišti soupeře vítěze neměl i přesto, že jsme v poločase v derby s Českým Těšínem vedli 2:0. V duelu nás bohužel opět omezil počet hráčů, který byl schopen nastoupit, a tak na střídačce byl připraven Badura, který se vrátil po zranění a brankář Galusik, opět oblečen v hráčském dresu."



Sestavy


FK Český Těšín
V. Pecha [-] - O. Byrtus [-] (62. J. Zogata [-] ) , J. Latocha [-] (76. T. Guznar [-] ) , M. Folwarczny [-] , S. Zogata [-] , P. Šiška [-] , M. Krucina [-] , . Nazareno [-] (59. K. Slowiaczek [-] ) , V. Cieslar [-] , M. Sostřonek [-] , M. Lanc [-]

TJ Bystřice
O. Kreželok [-] - F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , T. Kisza [-] (74. R. Badura [-] ) , A. Liberda [-] , L. Noga [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , I. Martinčík [-] , D. Marosz [-] (89. J. Galusík [-] )

ŽK: 32. M. Lanc , 71. J. Latocha .
Hráči zápasu: J. Latocha - L. Noga , O. Kreželok .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Wawrzyk Jiří - SVOBODA Marian, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 07:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 05:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 12:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:00

Tip: výhra domácích