0:1
(0:0)
61. M. Sabo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov vyhrál nad Petrovicemi nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


61. M. Sabo
16

Petrovice doma přivítaly Krnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Sobotní utkání čtrnáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Petrovicemi, které v minulém kole padly až v samotném závěru v Oldřišově a mezi Krnovem, který porazil Háj ve Slezsku. Nyní již k samotnému zápasu.

 

Lokomotiva měla v první půli převahu a vytvořila si několik stoprocentních šancí. Nejprve si Juroszek zpracoval centr Hoffmanna a zjevil se sám před brankářem, kterého se snažil obehrát a zasunout míč do prázdné branky, ale ten mu v poslední chvíli míč skokem z pod noh sebral. Za několik minut šel opět Juroszek sám na brankáře, ale míč si více předkopl a nedal. Takřka vzápětí, ještě při pokračování stejné akce, se řítil sám z úhlu pro změnu Hoffmann, přeloboval Řeháčka, avšak ke smůle míč mířící do branky v poslední chvíli vykopl do autu krnovský obránce Macík. Před poločasem se pak dostal míč po centru z levé strany k nepokrytému Molnárimu na zadní tyči, ten ho poslal do protipohybu gólmana a toho opět těsně před brankovou čarou zastoupil kolega z obrany Tümmler a byl z toho ke smůle domácích jen roh. Hosté se v první půli připomněli nájezdem Miškeva, kterého vychytal Svatoš a také nebezpečnou střelou Saba se kterou si Svatoš opět poradil. První půle tak branku nenabídla.

Jedinou branku vstřelil Krnov

Ve druhé půli šancí poněkud ubylo vinou polevení v aktivitě domácího týmu. Díky tomu hosté hru vyrovnali a opticky začali mít i místy více ze hry. Zakončení Havlíčka ještě změnu skóre nepřineslo, jelikož jeho střelu do odkryté části branky nadzvedl hlavou těsně nad břevno Urban. V 61. minutě už ale hosté udeřili, kdy se po brejku dostal k nájezdu Sabo a prostřelil Svatoše - 0.1. Lokomotivě se nadala upřít snaha vydolovat z utkání alespoň bod, ale do šancí se už nedostávala tak, jako v první půli, spíše se jednalo o pološance a nebezpečné centry. Nejnadějnější byly asi šance Juroszka a hlavička Almana zblízka, přesto se ani z jednoho se nic neurodilo. Petrovice jsou tak opět bez bodu, když už pětkrát v řadě prohrály o gól. Krnov zase potřetí v řadě dokázal o ten gól zvítězit.

 

V příštím kole Petrovice zavítají do Dolních Datyní. Krnov hraje v Brušperku.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Dušan Kohút, trenér: "Ještě nás čeká derby v Datyních, ale situace je i tak složitá. Dojedu tady podzim a končím. Mužstvo potřebuje nový impulz a já potřebuji klid. Těch gólových šancí jsme měli opět dostatek. Mohli jsme vést o poločase klidně 4:0. I za dva góly bychom byli šťastní. Ale leží na nás deka už pár týdnů. Druhé poločasy už nemíváme tak dobré. Netrénuje se a fyzička chybí. Krnovu stačilo přežít první půli a ve druhé si to pohlídal. My jsme v takovém útlumu, že vždycky inkasujeme o gól víc než soupeř. Posledních šest porážek bylo o gól. Kádr tady není špatný, ale když přijde na trénink sedm nebo pět lidí, systémové věci nenatrénujete. Za podzim jsme tři nebo čtyři tréninky museli zrušit, protože jsme se nesešli. A málo platné, trénovat se musí i v okrese. Pak to člověka už ani nebaví."

FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí: "Asi by utkání více slušela remíza. My jsme teď v nějaké euforii a štěstí se k nám zatím přiklání. Domácí měli určitě více šancí v první půli, ale ve druhé už toho tolik neměli. Zápas jsme si pohlídali a vezeme další vítězství z venku."



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
L. Svatoš [-] - G. Molnári [-] (60. D. Makula [-] ) , M. Ruisl [-] , M. Reichl [-] , D. Gill [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , F. Juroszek [-] , J. Gatnar [-] (67. M. Šiška [-] )

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - T. Matějíček [-] , M. Burian [-] , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] - M. Havlíček [-] , M. Sabo [-] , M. Ostrák [-] (81. J. Šimčík [-] ) , O. Bartoníček [-] - A. Miškev [-] (88. J. Rolný [-] ) , J. Hrubý [-] (89. V. Tomášek [-] ) -

ŽK: 53. M. Ruisl , 66. J. Urban - 23. O. Bartoníček .
Hráči zápasu: M. Burian .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SLANÝ Jan - DVOŘÁK Martin, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 07:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 05:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 12:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:00

Tip: výhra hostů