2:1
(1:1)
11. J. Lampa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov otočil zápas s Hájem


Branky


23. J. Hrubý , 83. A. Miškev - 11. J. Lampa
17

Krnov doma přivítal Háj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách

Nedělní utkání třináctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Krnovem, který v minulém kole porazil Hlubinu a mezi Hájem, který porazil doma Petrovice. Nyní již k samotnému zápasu.

 

Ten byl ze začátku hodně neurovnaný a nepřesný na obou stranách. Pak ale přišla úvodní branka. Hosté v 11. minutě využili chybu v obraně Krnova, kdy si narazil Uvíra míč a zatáhl ho až ke kraji vápna, odkud poslal míč na volného Lampu, který ho už jen poslal do prázdné brány bezmocného Řeháčka - 0:1. Utkání nebylo moc záživné. Přesto padla další branka, tentokráte na straně domácího celku. Ve 23. minutě dostal Hrubý do kraje šestnáctky míč, ještě ho potáhl a vyslal střelu pod břevno, na kterou byl Zouhar krátký - 1:1. Krnov po vyrovnávací brance začal hosty přehrávat. V další šanci se objevil Krnov, kdy Matějíček obehrál kličkou protihráče a levou nohou mířil na zadní tyč do šibenice, kterou ale o kousek minul. Hosté se také dostali do šancí, ale Dao ani Uvíra úspěch neslavili. Poté přišla smolná pětiminutovka domácího celku. Nejprve po centru Hrubého trefil Miškev hlavou tyčku. Poté se dostal ke střele z hranice pokutového kopu osamocený Sabo, ale Zouhar míč stačil vyrazit na roh. Z toho se opět míč dostal na zadní tyč k Sabovi, který orazítkoval břevno. Poločas toho už více nenabídl.

Krnov rozhodl v závěru

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, ale žádnou výraznější šanci si nevytvořili. V 52. minutě se dostal do obrovské šance Miškev, který šel sám na brankáře, ale ten jeho střelu vylapal. Poté bylo utkání nemastné neslané, kdy se hrálo nejvíce mezi šestnáctkami. Oživení přinesla červená karta hostujícího kapitána Eršila v 69. minutě, kdy obdržel druhou žlutou kartu. Krnov začal svého soupeře tlačit, ale dlouho jim tam nic nepadlo. To se změnilo v 83. minutě, kdy se domácí dostali do přečíslení. Sabo se dostal do vápna, kde udělal kličku gólmanovi. Ten ještě míč konečky prstů zpomalil, ale k odraženému míči se dostal Miškev a poslal ho pod břevno - 2:1. Další šance již domácí nevyužili. Ve velké se objevil střídající Juchelka, který dostal míč do vápna, kde ho ale zradilo zpracování a na dlouhou nohu jen trefil obránce. Poté se dostal dvě minuty před koncem do úniku Matějíček po narážce od Hrubého. Zkusil přelobovat gólmana, ale přeloboval i branku. Krnov si došel pro další tři body. Oslabený Háj odjížděl s prázdnou.

 

V příštím kole čeká Krnov zápas v Petrovicích. Háj hraje doma s Brušperkem.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí mužstva: "Začátek nám moc nevyšel, byl takový ospalý. Dostali jsme branku a spadla na nás pomyslná deka. Naštěstí jsme se z toho oklepali a dokázali vyrovnat. Pak už jsme přebrali iniciativu a soupeře jsme přehrávali. Vstup do druhé půle nám nevyšel moc dobře, hosté si však nic nevytvořili. Po červené kartě jsme tam měli několik šancí, ale ujala se až ta z třiaosmdesáté minuty. Zápas asi nebyl pro diváky moc atraktivní, ale nakonec jsme to zlomili a zaslouženě zvítězili."

TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "Do Krnova jsme přijeli jen ve třinácti lidech, kdy na lavičce byl pouze jeden hráč do pole, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Přesto jsme zvládli úvod a brzy jsme vedli, ale domácí brzy vyrovnali. Navíc jsme museli nutně střídat kvůli zranění Komárka. V kabině jsme měli bouřku, protože jsme úplně přestali hrát. Úvod druhé půle nebyl špatný, ale ani dobrý, protože dostal Eršil po druhé žluté kartě červenou a je tak dalším hráčem, který nám bude chybět. V závěru jsme zbytečně inkasovali po špatné spolupráci stoperů. Myslím si, že to byl remízový zápas."



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - T. Matějíček [-] , M. Burian [-] (74. J. Šimčík [-] ) , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] - M. Havlíček [-] , M. Sabo [-] (87. L. Juchelka [-] ) , M. Ostrák [-] (78. A. Klepáček [-] ) , O. Bartoníček [-] - J. Hrubý [-] , A. Miškev [-] (90. V. Tomášek [-] )

TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - L. Komárek [-] (27. J. Toman [-] ) , Z. Eršil [-] , M. Hlaváč [-] , P. Uvíra [-] , M. Vyležík [-] , L. Malcharek [-] , P. Dao [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-]

ŽK: 40. M. Burian , 90. J. Hrubý - 17. Z. Eršil , 25. P. Konvička . ČK: 69. Z. Eršil .
Hráči zápasu: J. Hrubý .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: ČUBA Daniel - ŠIŠTÍK Petr, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 12:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 10:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 20:38

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 09:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 12:17
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 22:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:37

Tip: výhra domácích