Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěrečná desetiminutovka rozhodla o výhře Břidličné nad Kobeřicemi


Branky


17

Kobeřice doma přivítaly Břidličnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách

Nedělní utkání třináctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Kobeřicemi, které v minulém kole prohrály v Bílovci a mezi Břidličnou, která vysoko porazila Bystřici. Nyní již k samotnému zápasu.

 

Ten byl na začátku hodně ovlivněný zraněním Michala Večerka, který si podvrtl koleno a musel střídat. Po tomto incidentu se hra opět po pár minutách rozběhla. A brzy hosté udeřili. Ve 12. minutě využila Břidličná rychlý protiútok, kdy Cudrák z levé strany hřišti poslal ostrý centr do vápna, kde si ho pod tlakem Adamovského srazil do vlastní branky Ševior - 0:1. Břidličná nadále hrála to, co potřebovala. Nechala Kobeřice hrát a sama hrála z hlubokého bloku. Ve 22. minutě však přišla změna skóre. Kubný z přímého kopu z boku míč nastřelil před bránu. Žifčákovi ztěžilo výhled slunce, ale míč stačil vyboxovat. Bohužel pro hosty jen pár metrů před sebe k volnému Buchtovi, který jej dorazil do branky - 1:1. Zápas poté ztratil na kvalitě. Oba celky začaly více kazit a hrálo se jen mezi vápny. První poločas toho už více fotbalového nenabídl. 

Břidličná až napodruhé udržela vedení

Druhý poločas začal skvěle pro hosty. Již ve 47. minutě vyslal střídající Ficek krásnou prúnikovou přihrávkou Dvořáka, který vyzrál ve vápně na Štencela v bráně - 1:2. Břidličná se uspokojila a přišel trest. V 52. minutě utekl domácí obraně Šimeček a vyrovnal - 2:2. Hned o dvě minuty později se tato akce opakovala a Šimeček opět nedal brankáři šanci - 2:3.  Během chvíle tak Břidličná ztratila vedení a opět se musela dostat do zápasu. Dlouho si ale nic nevytvářela. Hra opět probíhala jen mezi šestnáctkami obou soupeřů. Potom si ale vzal slovo hostující Holčák. V 81. minutě prostrčil Ficek míč na Holčáka, který se ve vápně zbavil hráče a obstřeloval gólmana. Míč ještě stačil zblokovat ve skluzu jeden z domácích. Ten však jen přeloboval gólmana, Holčák si dal před míč tělo, ještě kličkou obehrál jednoho z obránců a poslal ho do odkryté brány - 3:3. V 84. minutě dostal další nádherný balón, opět se zbavil hráče a pravou nohou obstřelil gólmana do šibenice - 3:4. Břidličná měla ještě další dvě velké šance, ale ty vychytal Štencel. Hosté si již vítězství nenechali utéct. Připsali si tak další tři body. Kobeřice opět bez bodů.

 

V příštím kole čeká Břidličnou domácí zápas s Fulnekem. Kobeřice mají volno.



Ohlasy k zápasu



TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "Pro nás to bylo těžké utkání. Po první brance jsme si mysleli, že hru budeme mít pod kontrolou, protože si nic nevypracoval. Pak ale z ničeho nic vyrovnal. Do druhého poločasu jsme si v kabině řekli, že musíme zpřesnit přechodovou fázi. Po rychlém gólu jsme si mysleli, že hrajeme lépe a uhrajeme zápas už v pohodě. Jenže přišly dva rychlé góly a prohrávali jsme. Museli jsme hrát, ale docházeli nám síly. Pak to ale vzal Pepa Holčák na sebe a dvěma brankami otočil zápas. Jsem strašně šťastný za kluky, že jsme to utkání zvládli, protože jak už jsem říkal, tak nebylo vůbec lehké."



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - Z. Kryštof [-] , M. Láník [-] (64. F. Rother [-] ) , M. Stříbný [-] , P. Hartmann [-] , P. Ševior [-] , M. Večerek [-] (5. A. Kubný [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Buchta [-] , R. Wirth [-] , A. Šimeček [-] (84. Š. Stříbný [-] )

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] (70. T. Furčak [-] ) , D. Jiřičný [-] , L. Dvořák [-] , M. Daříček [-] (85. Z. Janáč [-] ) - D. Hoffmann [-] , L. Mohyla [-] (35. O. Ficek [-] ) , M. Cudrák [-] (69. P. Simichanidis [-] ) - J. Holčák [-] , J. Houdek [-] (90. M. Minich [-] ) , T. Adamovský [-]

ŽK: 41. M. Stříbný , 85. P. Ševior - 34. D. Hoffmann , 39. M. Čanecký , 74. T. Furčak , 83. M. Cudrák .
Hráči zápasu: A. Šimeček - J. Holčák .
Počet diváků: 191. Rozhodčí: JURAJDA David - PRIESOL Daniel, JANEČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 12:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 10:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 20:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 09:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 12:17
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 22:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:37

Tip: výhra hostů