D. Hanusek 4.
D. Hanusek 11. (p.)
2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov rozhodl o výhře nad Petrovicemi v nastavení


Branky


4. D. Hanusek , 11. D. Hanusek (p.) - 26. P. Dřizgevič (p.) , 62. R. Kurka , 90. A. Kubalák
17

Petrovice doma přivítaly Oldřišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrovice se brzy ujaly dvoubrankového vedení, hosté snížili

Sobotní utkání třináctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Petrovicemi, které v minulém kole prohráli s Hájem a mezi Oldřišovem, který porazil Čeladnou. Nyní již k samotnému zápasu.

Lokomotiva začala aktivně a svého soupeře zatlačila. Aktivita přinesla úspěch už záhy ve 4. minutě, kdy se po přihrávce mezi stopery od Hoffmanna dostal k míči Hanusek a prostřelil Kubného v brance Oldřišova - 1:0. V 11. minutě rozhodčí nejprve pustil souboj, ve kterém byl s největší pravděpodobností faul na hostujícího Dřizgeviče. Po následné akci se dostal před brankáře Hanusek a Kubný jej srazil k zemi. Sudí tak odpískal pokutový kop. Sám postižený ji s přehledem proměnil - 2:0. V 18. minutě Bořucký si krasně přes hlavu obhodil protihráče a šel vstříc gólmanovi. Ten ho podrazil, ale rozhodčí tento zákrok jako faul nevyhodnotil. Poté zahrával přímý kop Dřizgevič, ale Majerczyk jeho pokus vytáhl nad břevno. Hoté dostali možnost zahrávat pokutový kop poté, co Janík kličkoval v šestnáctce, kde jeden z protihráčů neudržel nervy a zfauloval ho. K penaltě se postavil Dřizgevič a proměnil - 2:1. V dalších minutách mohl zvýšit náskok domácích Makula, ale jeho střelu zastavila tyč. Stejně se vedlo i Hoffmannovi, když byl na konci jedné z akcí a jeho zakončení po zemi taktéž skončilo na tyči. Ještě před poločasem si Lokomotiva mohla vzít dvoubrankové vedení zpět, to když se Hanusek uvolnil, obehrál brankáře ale jeho zakončení do prázdné branky stihl obránce Oldřišova, těsně před čarou, vyhlavičkovat do bezpečí. V závěru mohli hosté vyrovnat po centru Patrika Žídka, který jej poslal na málé vápno Kubalákovi. Ten se snažil rybičkou poslat míč do branky, ale gólman byl proti a stačil ho vytěsnit z brány. 

Oldřišov dvě góly zápas otočil, rozhodující padl až ve třetí minutě nastavení

Ve druhé půli půli už Lokomotiva nepokračovala v nastaveném trendu z půle první a hráčům jakoby docházely fyzické síly. Hra se vyrovnala a hosté díky tomu slavili úspěch v 62. minutě. Matěj Žídek vyslal Bořuckého, který míč poslal přes celou šestnáctku, kde jej ještě Kubalák pustil mezi nohama, čímž dokonale zmatl soupeře a dobíhající Kurka po náročném sprintu poslal míč do sítě - 2:2. Do vedení mohl poslat Lokomotivu Hoffmann po střele z přímého volného kopu, ale napálil jen břevno a potvrdil neskutečnou smůlu svého mužstva v zakončení v tomto utkání. Lokomotiva si v závěru snažila vytvořit závěrečný tlak a rozhodnout. V nastavení přišel rychlý brejk Oldřišova, když Morong vybojoval míč a vyslal Bořuckého. Ten obešel dva hráče míč poslal na Kubaláka, který ho potáhl a podstřelil gólmana - 2:3. Oldřišov nakonec urval všechny tři body. Petrovice promrhaly dvoubrankové vedení.

 

V příštím kole hrají Petrovice doma s Krnovem. Oldřišov vyzve Pustou Polom.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Tomáš Lincer, sekretář klubu: "Byl to takový typický blbec zápas, kdy jsme po poločase měli vést 4:1 a byl by klid. Kdyby mi někdo v 10. minutě, kdy už jsme vedli 2:0, řekl, že zápas ještě ztratíme, tak bych mu nevěřil. Bohužel jsme poté měli smůlu a nastřelili dvě tyče a Hanusek zazdil další obrovskou šanci. Smůla byla korunována ve druhé půli kdy jsme potřetí trefili brankovou konstrukci. Po hříchu to ale byla jediná tutovka ve druhé půli a proto se nemůžeme vymlouvat jen na smůlu. Měli jsme pokračovat ve své aktivní hře z úvodního dějství ale to se nestalo. Už se nám pak nedařilo nic. Je potřeba podzim nějak důstojně dohrát, snažit se posbírat ještě nějaké body a během zimy se musí s mužstvem něco udělat, jelikož se dostáváme reálně do boje o záchranu."

SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí mužstva: "Náš start do zápasu je už ohraná písnička. Klasicky jsme prohrávali ve čtvrté minutě. Pak po neodpískaném faulu na Dřizgeviče, jsme faulovali v šestnáctce a už to s námi vypadalo hodně špatně. Paradoxně hrajeme fotbal líp, když prohráváme, a tak to bylo i dnes a dokázali jsme zápas otočit. Petrovice si ale vypracovaly taky hodně šancí, nastřelili třikrát tyčku. Tento zápas jsme byli šťastnějším týmem a stáhli vítězství na svou stranu, i když by zápasu asi více slušela remíza. Já jsem ale nadšený, že jsme konečně urvali důležité body i venku a vezeme si je všechny domů."



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , M. Šiška [-] (56. M. Sikora [-] ) , J. Urban [-] , J. Paduch [-] (78. F. Juroszek [-] ) , D. Makula [-] (87. P. Szotkowski [-] ) , E. Ciku [-] , D. Hanusek [-] (85. G. Molnári [-] ) , D. Gill [-]

SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - M. Žídek [-] - P. Dřizgevič [-] , J. Janík [-] , B. Moc [-] - D. Bořucký [-] , A. Kubalák [-] - P. Žídek [-] (75. J. Fusek [-] ) , R. Kurka [-] (90. P. Hlaváček [-] ) , R. Morong [-] , P. Mezera [-]

Hráči zápasu: D. Hanusek - A. Kubalák , R. Morong .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - GODFRYD Vojtěch, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 12:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 10:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 20:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 09:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 12:17
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 22:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:37

Tip: výhra domácích