0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov vyhrál nad Hlubinou nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


17

Hlubina doma přivítala Krnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka utkání padla v prvním poločase

Sobotní zápas dvanáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Hlubinou, která v minulém kole porazila Petrovice a mezi Krnovem, který porazil Český Těšín. Nyní již k samotnému utkání.

 

Do něj vletěli hosté jako uragán. Hned v první minutě se dostal do obrovské šance Hrubý. Ten dostal míč do šestnáctky, šel vstříc gólmanovi, který jeho pokus vyrazil na roh. O chvíli později se dostal do další velké přílžitosti po odraženém míči Klepáček, ale také jej brankář Otoupalík vychytal. Mohlo přijít klasické pravidlo nedáš - dostaneš. Pár minut na to se domácí ocitli po rychlém brejku před vápnem soupeře, ale jejich zakončení minulo branku zhruba o metr. Ve 12. minutě se hostům podařilo vstřelit úvodní branku. Hrubý vyslal skvělým pasem mezi obránce Klepáčka, který šel sám na brankáře a na obstřelil ho na zadní tyč - 0:1. Okolo 16. minuty skórovali také domácí, ale branka jim nebyla uznána pro ofsajdové postavení. Krnov se prodral do další šance. V té byl tentokráte Sabo, ale taky jeho pokus gólman vyrazil. Krnov se postupem času více zatáhl a Hlubina převzala iniciativu v utkání. Hosté čekali na rychlé brejky. Domácí hráli ale pouze jen po šestnáctku soupeře, jelikož skvělá obrana Krnova je k ničemu nepouštěla. V samém závěru byl v pokutovém území sražen k zemi Klepáček. K údivu všech ale zůstala píšťalka rozhodčího němá. Do šaten se tak šlo při jednobrankovém vedení hostů z Krnova.

Bezbrankový druhý poločas

Druhý poločas už tolik akce nenabídl. Hlubina prostřídala, ale do dalších větších příležitostí se nedostávala. Nejvíce hrozila po centrech, které však většinou končily až za brankou. Krnov mohl zápas definitivně rozhodnout dvakrát Miškevem, který ale na Otoupalíka nevyzrál. To samé potkalo i Hrubého. Né moc pohledný druhý poločas přinesl v závěru červenou kartu. Střídající Krčmařík tak dlouho protestoval a kritizoval rozhodčího, že během minuty dostal dvě žluté karty a musel do sprch. Závěr se rozkouskoval a nakonec zápas dospěl do svého konce. Krnov dokázal vyloupit Hlubinu a dále prodloužil sérii bez venkovní porážky. Hlubina doma bez bodu.

 

V příštím kole čeká Hlubinu zápas v Brušperku. Krnov doma hostí Háj.



Ohlasy k zápasu



FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí: "Vítězství si myslím zasloužené. Někteří si sáhli na dno a jsem rád, že nadále držíme venkovní sérii neporazitelnosti. Kluci zápas odbojovali a tři body si zasloužili."



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Hanauer [-] (57. M. Sasko [-] ) , M. Wendtner [-] , J. Frébort [-] , J. Dziža [-] (85. J. Vrabec [-] ) , M. Petrík [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (57. J. Krčmařík [-] ) , A. Procházka [-] , J. Vančo [-] , J. Schmutz [-] (78. M. Tóth [-] )

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - J. Šimčík [-] , L. Macík [-] , N. Tümmler [-] , T. Matějíček [-] - A. Klepáček [-] (71. M. Ostrák [-] ) , M. Havlíček [-] , M. Sabo [-] , O. Bartoníček [-] - A. Miškev [-] (90. V. Tomášek [-] ) , J. Hrubý [-] (88. M. Burian [-] ) -

ŽK: 15. J. Hanauer , 48. J. Schmutz , 55. M. Wendtner , 70. J. Dziža , 84. J. Krčmařík - 23. T. Matějíček . ČK: 85. J. Krčmařík .
Hráči zápasu: A. Klepáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - ČUBA Daniel, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 13:12
Jan Chryczyk

Expert: Luděk Černý
Tip experta: remíza

Tady to vidím na plichtu.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 15:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 13:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 20:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 10:50
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:46

Tip: výhra domácích