Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Těšín si poradil s Brušperkem


Branky


17

Český Těšín doma přivítal Brušperk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté selhávali v koncovce, domácím tam naopak spadlo všechno

Sobotní utkání dvanáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Českým Těšínem, který v minulém kole prohrál v Krnově a mezi Brušperkem, který měl minulý víkend volno. Nyní již k samotnému utkání.

 

To bylo v první poločase poměrně vyrovnané, nicméně na šance měli větší převahu hosté z Brušperku. Přesto se ujali paradoxně vedení domácí. V 8. minutě rozehráli fotbalisté Českého Těšína akci po lajně, odkud míč putoval do vápna, kde jej útočník ještě zklepl pod sebe na úplně volného Latochu obstřelil Pacanovského - 1:0. Hosté svého soupeře přehrávali a vytvořili si řadu šancí, ale vůbec jim v tomto zápase nevycházela předfinální a finalní fáze, což je v konečném důsledku stálo body. Když už se dostali do zakončení, tak buď netrefili bránu nebo je vychytal dobře lapající Pecha. Na druhou branku v utkání se muselo čekat až do samého závěru. Ve 43. minutě se blýskl krásnou individuální akcí Latocha. Brušperští ztratili zbytečně míč po vlastním vhazování. Ten se dostal k volnému Latochovi, který středem prošel přes tři hráče soupeře a prostřelil brankáře - 2:0. Do poločasu odcházeli hosté s dvougólovým mankem.

Český Těšín přidal dvě branky, Brušperk jen jednu a v závěru zahodil penaltu

Do druhé půle udělali hosté jednu změnu a změnili rozestavení na tři obránce a tři útočníky. Hra se tak poněkud více otevřela. Brušperk svého soupeře zatlačil a když už se zdálo, že přijde snížení, tak hosté inkasovali. V 62. minutě se dostali domácí do brejku a samostaný nájezd Flowarczny proměnil - 3:0. Hned vzápětí se hosté konečně dočkali branky. V 65. minutě se po standardní situaci položil hlavou do míče Malúš a Pecha musel kapitulovat - 3:1. V další šancí už ale byli hosté neefektivní. Svou obranu opět otevřeli a přišel trest. V 80. minutě se hráči Českého Těšína opět dostali do rychlého protiútoku, který tentokráte zužitkoval Krucina - 4:1.  A bylo po zápase. V úplném závěr ještě mohli hosté snížit z pokutového kopu. K tomu se postavil Váňa, ale Pecha jeho úmysl vyčetl a penaltu chytil. Český Těšín si připisuje doma další tři body. Brušperk odjíždí s prázdnou.

 

V příštím kole čeká Český Těšín zápas v Dolních Datyních. Brušperk hraje doma s Hlubinou.



Ohlasy k zápasu



SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: "My jsme do zápasu vstoupili celkem dobře. První poločas byl vyrovnaný a myslím si, že jsme měli více šancí. Bohužel jsme své neproměnili a soupeř své dvě ano. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme s výsledkem něco udělat. Změnili jsme rozestavení, ale inkasovali jsme potřetí. Hru jsme ještě více otevřeli, ale zase jsme hodně šancí neproměnili. V závěru jsme ještě zahodili penaltu. Soupeř zaslouženě vyhrál a gratuluji jim ke třem bodům. My jsme si je nezasloužili, protože jsme hráli individuálně a nehráli jsme jako tým. Takhle se o body nehraje."



Sestavy


FK Český Těšín
V. Pecha [-] - O. Byrtus [-] , J. Latocha [-] , J. Zogata [-] , P. Šiška [-] (85. T. Guznar [-] ) , M. Folwarczny [-] (73. K. Slowiaczek [-] ) , M. Krucina [-] , . Nazareno [-] , V. Cieslar [-] , M. Sostřonek [-] , M. Lanc [-]

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - M. Váňa [-] , J. Bogdan [-] , V. Šimon [-] , J. Čejka [-] (58. K. Neumann [-] ) , N. Sýkora [-] (46. D. Vrána [-] ) , P. Zajac [-] , L. Bartoš [-] , R. Polášek [-] (73. F. Demko [-] ) , D. Krejčok [-] , J. Malúš [-]

ŽK: 60. J. Zogata , 63. M. Sostřonek , 81. K. Slowiaczek , 89. V. Pecha - 13. M. Váňa , 57. D. Krejčok .
Hráči zápasu: V. Pecha , J. Latocha .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - JANEČEK Jan, BORÁŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 13:12
Jan Chryczyk

Expert: Luděk Černý
Tip experta: remíza

Český Těšín by se chtěl odlepit ode dna, proto jim bude stačit bod.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 20:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 15:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 13:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 20:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 10:50
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:46

Tip: remíza