3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov využil přesilovku


Branky


18

Krnov doma přivítal Český Těšín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas, Zogata viděl červenou kartu

Nedělní utkání jedenáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Krnovem, který v minulém kole porazil Šenov, ale kvůli odstoupení týmu ze Šenova byly všechny jeho zápasy anulovány a mezi Českým Těšínem který zvítězil nad Petrovicemi. Nyní již k samotnému utkání.

To bylo od začátku hodně bojovné se spoustou soubojů a faulů. Moc šancí první poločas nenabídl. Nejdůležitější moment zápasu se udál ve 24. minutě. Po nešetrném zákroku na kapitána Bartoníčka byl po druhé žluté kartě a následné červené poslán do sprch Sebastián Zogata. Český Těšín se od té chvíle zatáhl hluboko na svoji polovinu a bránil. Rychlé protiútoky mu nevycházeli a Krnovu zase moc nešlo dobývání hostující obrany. První půle toho moc fotbalového nenabídla a nakonec skončila bez branek.

Krnov třemi góly rozhodl

Druhý poločas už byl o něčem jiném. V 53. minutě byl ve vzdálenosti přibližně pětadvaceti metrů faulován Bartoníček. K přímému kopu se postavil Hrubý a krásnou střelou vymetl šibenici - 1:0. Šancí poté přibývalo, jelikož Český Těšín musel hru více otevřít. V 67. minutě přišla pěkná kombinace u šestnáctky hostí, kdy Sabo našel úplně volného Klepáčka, který měl již jednoduchou práci - 2:0. Tato branka však přinesla uspokojení v řadách domácích fotbalistů a hosté mohli během dvou minut vyrovnat. Nejprve se do obrovské šance dostal Latocha, ale z malého vápna orazítkoval břevno krnovské svatyně. O minutu později měl další velkou příležitost střídající Jakub Zogata, který ale tváří v tvář brankáři minul branku. To nejspíše hostující hráče psychicky srazilo a do konce zápasu si již nic nevytvořili. Krnovu vyšla v 86. minutě kombinace mezi Šímčíkem a střídajícím Carbolem, který míč poslal v malém vápně do prázdně brány - 3:0. Zápas tak dospěl do svého konce a Krnov si připsal tři body. Český Těšín vyšel naprázdno.

 

V příštím kole čeká Krnov zápas v Hlubině. Český Těšín vyzve doma Brušperk.



Ohlasy k zápasu


FK Krnov
Marek Koraba, vedoucí mužstva: "Výsledek zasloužený. Těžký zápas a Český Těšín není z těch slabších týmů. První poločas byl takový neurovnaný se spoustou osobních soubojů. Důležité bylo vyloučení hostujícího hráče, ale to nám v prvním poločase spíše uškodilo, protože se zatáhli a my jsme jen dobývali. Byl to takový antifotbal. Ve druhém poločase nám vyšlo střídání, kdy se trefil krásně z přímého kopu Hrubý. Poté jsme přidali druhou branku, která nás až moc uklidnila a soupeř si vytvořil dvě tutovky. Ty jsme naštěstí přečkali a v závěru přidali třetí branku."




Sestavy


FK Krnov
J. Řeháček [-] - M. Pokorný [-] , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] , T. Matějíček [-] - M. Sabo [-] (87. B. Rys [-] ) , M. Ostrák [-] , O. Bartoníček [-] , A. Klepáček [-] (69. J. Šimčík [-] ) - A. Miškev [-] (46. J. Hrubý [-] ) , M. Havlíček [-] (85. N. Carbol [-] )

FK Český Těšín
D. Wojciuch [-] - J. Latocha [-] (75. O. Byrtus [-] ) , S. Zogata [-] , P. Šiška [-] (75. K. Slowiaczek [-] ) , M. Folwarczny [-] , M. Vlachovič [-] (46. J. Zogata [-] ) , V. Cieslar [-] , M. Sostřonek [-] , M. Lanc [-] , D. Bolek [-] , P. Matuszek [-] (7. . Nazareno [-] )

ŽK: 24. N. Tümmler - 12. . Nazareno , 15. S. Zogata , 65. M. Sostřonek . ČK: 24. S. Zogata .
Hráči zápasu: J. Hrubý , O. Bartoníček .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - ŠABACKÝ Filip, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2019 11:45
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:50
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: výhra domácích

Krnov už musí doma naplno bodovat a proti Českému Těšínu se mu to podaří.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích