3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Datyně vyzrály na Břidličnou


Branky


17

Dolní Datyně doma přivítaly Břidličnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách

Sobotní utkání jedenáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Dolními Datyněmi, které v minulém kole prohrály v Bílovci a mezi Břidličnou, která porazila Brušperk. Nyní již k samotnému utkání.

Lepší vstup do něj měli hráči Břdiličné. V 5. minutě zahrávali roh, přetažený centr si našel Daříček a poslal ho do sítě - 0:1. Hra se po brance hodně zjednodušila a hosté se přizpůsobili hře domácích. Začalo se nakopávat a to také přineslo další branku. V 16. minutě propadlý míč za obranu zužitkoval Gistinger a vyrovnal - 1:1. Břidličná si vytvářela více šancí, ale další branka jim nebyla přána. Nejdříve se po standardní situaci vyšrouboval do vzduchu na malém vápně Čanecký, ale těsně bránu minul. Poté přišla druhá velká příležitost, kdy se po krásné akci dostal k přetaženému centru Adamovský a zvolil razantní střelu. Bohužel pro hosty netrefil domácí svatyni. První půle dospěla do svého konce.

Domácí dali dvě branky po brejcích

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, jako ten první. Břidličná byla herně lepší, ale kvalita hřiště moc kombinačnímu fotbalu neprospívala a hosté byli hodně nepřesní. Vytvořili si dvě větší šance, ale ani jeden z dvojice Houdek Adamovský je neproměnili v branku. V 69. minutě si tak slovo opět vzali domácí. Odkopnutý míč založil akci Dolních Datyní a její útočník postupoval na bránu. Dobíhající Čanecký ve skluzu mu vypíchl míč, ale tak nešťastně, že obstřelil vlastního brankáře a poslal míč do brány - 2:1. Domácí se zatáhli a začali zdržovat hru, co to jen šlo. Břidličná se jen těžko dostávala do obranného bloku soupeře. V 83. minutě přišel další nakoplý míč do vápna po brejkové situaci. Žifčák ještě míč vyboxoval, ale pouze přímo Cenkovi, který jej z první poslal za jeho záda - 3:1. Zápas se poté už jen dohrával. Dolní Datyně si připsaly tři body, Břidličná odjíždí bez bodového zisku.

 

V příštím kole má Dolní Datyně volno. Břidličná hraje s Bystřicí.



Ohlasy k zápasu



TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "My jsme do utkání vstoupili dobře a brzo jsme vedli. Potom jsme se ale přizpůsobili soupeři na malém a celkem špatném hřišti, který jen míče nakopával. My jsme byli nedůrazní a přistoupili jsme na jejich soubojovou hru. Do poločasu soupeř srovnal. V druhé půli jsme chtěli hrát, ale moc nám to, vzhledem k tomu hřišti, nešlo. Přesto jsme šance měli, ale neproměnili jsme je. Pak přišel smolný vlastní gól a od té doby se domácí zatáhli a my už jsme neměli ani kvalitu na to, abychom se tam dostali. Po jednom brejku jsme dostali na 3:1 a bylo definitivně po zápase. My jsme si nezasloužili dnes vyhrát. Nebojovali jsme tak, jak jsme měli a navíc jsme neproměnili řadu šancí."



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - J. Greger [-] , T. Kodenko [-] , T. Gistinger [-] (86. V. Masopust [-] ) , T. Kaduch [-] , J. Cenek [-] (88. A. Kučera [-] ) , K. Rozsíval [-] (82. J. Marek [-] ) , R. Baláž [-] , M. Jaworek [-] , D. Cileček [-] , R. Pištěk [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] , M. Daříček [-] , M. Minich [-] - L. Mohyla [-] (78. L. Dvořák [-] ) , D. Hoffmann [-] , M. Cudrák [-] , A. Ondra [-] - T. Adamovský [-] , J. Houdek [-] , J. Holčák [-]

ŽK: 54. T. Kodenko , 58. J. Greger .
Hráči zápasu: T. Gistinger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVEC Marek - ŠIŠTÍK Petr, BORÁŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:50
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: výhra hostů

Břidličná se opět herně zvedá a s Dolními Datyněmi si poradí v suchém triku.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:49

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů