5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj dal Oldřišovu bůra


Branky


6. P. Dao , 12. P. Konvička , 28. P. Dao , 48. J. Lampa , 88. R. Keller - 9. A. Kubalák
17

Háj doma přivítal Oldřišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háj šel dvakrát do vedení

Sobotní utkání jedenáctého kola krajského přeboru nám nabídlo derby mezi Hájem, který v minulém kole remizoval v Hlubině a mezi Oldřišovem, který vyzrál na Fulnek. Nyní již k samotnému utkání.

To bylo velmi bojovné, jak už to u derby bývá. Ve 4. minutě vybojoval Bořucký míč u lajny a poslal ho Jadrnému. Ten vběhl do šestnáctky, ale již byl moc z úhlu a bodlem jen trefil brankáře. V 6. minutě po autovém vhazování se dostal k centru jeden z domácích a poslal ho do malého vápna, kde se k němu Kubný nedostal a po špatném odkopu obránců se dostal odražený míč k Daovi, který zkušeně zavěsil pod břevno - 1:0. Vedení domácím dlouho nevydrželo. V 9. minutě přišel načechraný centr do vápna od Pflegera na hlavu Kubaláka, který jej nekompromisně poslal za záda Zouhara - 1:1. Ve 12. minutě přišla další změna skóre. Po souboji a odpískaném faulu hostujícímu Jadrnému zahrávali domácí přímý kop ze třiceti metrů. K tomu se postavil Konvička a nádherně poslal míč tvrdou střelou do sítě - 2:1. V 16. minutě vyslal Janík krásným pasem Jadrného, ale gólman byl u míče dříve. Přesto mu míč vypadl z rukavic a Jadrný se dostal ke střele, při které byl nejspíše faulovaný, ale rozhodčí odpískal jeho nedovolené počínání. Ve 20. minutě přišel vysoký míč na Kubaláka, který ho sklepl na Fuska. Ten střelou z první orazítkoval tyč. Ve 28. minutě přišel další vysoký balón, tentokráte na straně domácích. Nejblíže k němu měl Pavlíček, ale hlavičkoval jen za sebe, kde skvěle přečetl situaci Dao a přehodil Kubného - 3:1. Do konce poločasu toho již více diváci neviděli.

Domácí přidali dvě branky

Druhá půle byla o něco méně hektická a s menším počtem šancí. Ve 48. minutě zahrávali domácí trestný kop z pravé strany z hranice třicetipěti metrů. Ten zahrával Lampa, míč poslal přímo na Kubného, který ale dnes neměl svůj den. Balón před ním skočil a zapadl za jeho záda - 4:1. Další velká šance se zrodila v 64. minutě po nedohodě v obraně hostí, kdy Morong zaváhal a Hlaváč se dostal ke střele, která skončila na tyči. V 88. minutě přišla poslední branka tohoto utkání. Továrek ztratil míč na vlastní půlce, Keller si narazil s Uvírou, zatáhl míč po lajně a zakončil na vzdálenější tyč - 5:1. Derby tak skončilo vysokým vítězstvím domácího Háje. Oldřišov je po skalpu Fulneku tentokráte bez bodu.

V příštím kole čeká Háj souboj s Petrovicemi. Oldřišov bude hrát s Čeladnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "Utkání se nám povedlo. Konečně se nám podařilo dát více branek a mohlo jich být i víc, ale několikrát nás zastavila branková konstrukce. Myslím si, že zasloužené vítězství a důležité tři body."

SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí mužstva: "Nemyslím si, že jsme byli horším týmem. V prvním poločase nám byla upřena penalta a zápas se mohl vyvíjet jinak. Bohužel svůj den neměl Honza Kubný a ani později zraněný Lukáš Pavlíček. Z prvních čtyř střel Háje na bránu jsme dostali čtyři góly. Byl to spíš zápas dvou brankářů. Výsledek je pro nás vůči předvedené hře z naší strany hodně krutý."



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - M. Vyležík [-] (83. J. Toman [-] ) , L. Malcharek [-] , L. Komárek [-] , V. Šimeček [-] (46. M. Hlaváč [-] ) , J. Anděl [-] , P. Žůrek [-] , P. Dao [-] (71. P. Uvíra [-] ) , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-]

SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - V. Jadrný [-] (86. P. Hlaváček [-] ) , M. Žídek [-] , L. Pavlíček [-] (36. R. Morong [-] ) , J. Pfleger [-] - J. Fusek [-] (69. P. Mezera [-] ) , P. Dřizgevič [-] (80. O. Prokša [-] ) , J. Janík [-] - Š. Továrek [-] , A. Kubalák [-] , D. Bořucký [-] -

Hráči zápasu: P. Dao .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLANÝ Jan - PRIESOL Daniel, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:50
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: remíza

V derby není nikdy předem určený vítěz. Oldřišov je namlsaný z předchozího vítězství, přesto tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích