Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov vyzrál na vedoucí Fulnek


18

Oldřišov doma přivítal Fulnek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fulnek se dvakrát ujal vedení, domácí dali jednu branku

Nedělní utkání desátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Oldřišovem, který v minulém kole prohrál po přestřelce v Hlubině a mezi Fulnekem, který porazil Kobeřice. Nyní již k samotnému utkání.

V něm byli od úvodního hvizdu domácí více aktivní a bojovní. V 5. minutě zahrával Dřizgevič přímý kop z pětadvaceti metrů. Jeho střela měla gólové parametry, ale chyběla jí větší razance a gólman tak míč v pohodě chytil. Dlouho se čekalo na vážnější akci. Ve 27. minutě našel Žídek Kubaláka, který prodloužil míč na Bořuckého. Ten šel sám na brankáře, kterého překonal, ale pomezní odmával ofsajd. Následovala vedoucí branka Fulneku. Ve 29. minutě rozehrál Fulnek aut na krátko. Ďurica odcentroval na zadní tyč, kde byl Zagol, který poslal míč do protipohybu Kubného - 0:1. Vedení hostům dlouho nevydrželo. Ve 38. minutě krásně načechral míč z rohu Pfleger na hlavu Kubaláka, který se nemýlil - 1:1. Ve 40. minutě dostal Moc krásný míč od Vojtěcha Jadrného a vyslal Kubaláka. Ten nadvakrát přihrál Bořuckému, který střelou na vzdálenější tyč protáhl gólmana, který míč vyškrábl. Místo vedení Oldřišova přišel na řadu Fulnek. Ve 44. minutě se Fusek snažil odkopnout míč, ale trefil pouze protihráče. Ten přihrál dostředu na Rybaříka, který z dvaceti metrů poslal míč nechytatelně pod břevno - 1:2. 

Oldřišov třemi brankami rozhodl o výhře

Druhý poločas patřil domácí. Ve 47. minutě začala akce u Janíka přes Moce a následně na Dřizgeviče, který se snažil vystřelit, ale balón byl zblokován. Odrazil se však přesně ke Kubalákovi, který z kroku vymetl šibenici - 2:2. Fulnek se mohl dostat opět do vedení. V 57. minutě přehazoval Stratil Kubného, který však stihl ještě konečky prstů míč vyrazit nad břevno. Z následného rohu nebezpečí nepřišlo. Oldřišov na druhé straně otočil celkový vývoj zápasu. V 61. minutě našel Janík krásným křižným pasem Kubaláka, který ho zpracoval, obehrál dva protihráče a našel v dobré pozici Dřizgeviče, který s neskutečným přehledem přeloboval gólmana asi z dvaceti metrů - 3:2. V 67. minutě vysoký míč Jadrného prodloužil Kubalák na Bořuckého, který opět běžel sám na Rozsypala, ale střela vnějším nártem mu sjela po kopačce a bránu minul. V 76. minutě odmítl Kubalák hattrick, když ho vybídl Dřizgevič. Z hranice šestnáctky nártem trefil pouze střed brány, kde stál dobře postavený gólman. Pojistka pro Oldřišov přišla v úplném závěru. V 89. minutě vznikla skrumáž před brankou domácího týmu. Střely hostů byly ale zblokovány a přišel razantní odkop od Žídka až na půlku, kde stál brankář Rozsypal. Továrek ho v souboji přehodil a došel až sám do pázdné brány - 4:2. Oldřišov si po čtyřech zápasech bez výhry připsal tři body. Fulnek po osmi zápasech padl.

 

V příštím kole čeká Oldřišov derby s Hájem. Fulnek hraje doma s Čeladnou.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí: "Dnes jsme podali absolutně nejlepší výkon, když jsme dle mého byli do 75. minuty lepším týmem, vytvořili jsme si více šancí než Fulnek a zaslouženě vedli. Od 75. minuty jsme se dostali trošku pod tlak, ale kluci dřeli, jezdili takzvaně po zadku a vedení udrželi. Ke konci jsme z brejku pojistili vítězství a nechali tak tři body doma. Tak jak jsem tipoval."




Sestavy


SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - V. Jadrný [-] , M. Žídek [-] , L. Pavlíček [-] , J. Pfleger [-] - B. Moc [-] (59. Š. Továrek [-] ) , J. Fusek [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Janík [-] - A. Kubalák [-] , D. Bořucký [-] (85. R. Kurka [-] ) -

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Seidler [-] , M. Zagol [-] - J. Špitalík [-] (75. T. Mráz [-] ) , J. Stratil [-] (76. M. Kovář [-] ) , L. Vašina [-] , D. Rybařík [-] - L. Maléř [-] , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-] (75. M. Houfek [-] ) , L. Stratil [-]

ŽK: 56. J. Fusek - 69. D. Rybařík , 89. L. Stratil .
Hráči zápasu: A. Kubalák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ČUBA Daniel - ŠVEC Marek, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: výhra domácích

Neradi doma dáváme body... Nemůžu jinak. Překvapení kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů