4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec hladce porazil Dolní Datyně


Branky


10. P. Střelec , 43. M. Pěla , 48. M. Socha , 66. T. Socha - 80. R. Baláž
18

Bílovec doma přivítal Dolní Datyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali dvoubrankového vedení

Nedělní utkání desátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Bílovcem, který v minulém kole porazil Brušperk a mezi Dolními Datyněmi, které v přestřelce padly s Pustou Polomí. Nyní již k samotnému utkání. 

V tom měli již od začátku fotbalisté Bílovce převahu. A brzy to taky potvrdili vstřelenou brankou. V 10. minutě si po chybě hostů vzal míč na kopačky Střelec a potvrdil roli kanonýra, když prostřelil Stacha - 1:0. Domácí měli v prvním poločase další šance. V těch se jim ale tolik nevedlo a nepřetavily je v branku. Dolní Datyně měly také své příležitosti, ale branku z nich nevstřelily. Bílovci vycházela kombinace a hrála rychlý, pohledný a útočný fotbal. Dlouho však gól nepřicházel. Tomu až pomohla další chyba hostujícího celku, kterou ve 43. minutě využil Pěla, který se premiérově prosadil po svém návratu do Bílovce těsně před koncem přestupového okna - 2:0. Do kabin šli domácí s dvougólovým náskokem.

Bílovec přidal další dvě branky, Dolní Datyně v závěru jen korigovaly z penalty

Druhý poločas byl v podobném duchu, jako ten první. Hned v úvodu se domácím podařilo vstřelit branku. Ve 48. minutě se do zakončení dostal Marek Socha a navýšil vedení - 3:0. Marodkou sužované Dolní Datyně měly s domácími zadáky velice těžkou práci. Přesto nepřijely do Bílovce jen bránit a snažily se hrát svůj fotbal. Bohužel jim to v tomto zápase moc nevycházelo. Na další branku se čekalo do 66. minuty. Střídající Tomáš Socha se zapsal na střeleckou listinu po pěti minutách na hřišti - 4:0. Bílovec měl nyní již dost velký "polštář" na to, aby hru zklidnil. Dovolil tak více prostoru pro hostující mužstvo. Dolní Datyně nakonec vstřelily alespoň branku útěchy. Deset minut před koncem fauloval ve vápně brankář Chvěja a byla nařízena penalta. K té se postavil kapitán Baláž a s klidem ji proměnil - 4:1. Více se už v tomto utkání neudálo. Bílovec se díky ztrátě Fulneku posunul na první místo tabulky s jednobodovým náskokem. Dolní Datyně prohrály již čtvrté utkání v řadě a výsledkově teď tápou.

 

V příštím kole čeká Bílovec zápas v Bystřici. Dolní Datyně hrají doma s Břidličnou.



Sestavy


FC Bílovec
D. Chvěja [-] - D. Dub [-] (73. M. Mikuš [-] ) , M. Pěla [-] (75. O. Urbančik [-] ) , O. Cverna [-] , M. Socha [-] (61. T. Socha [-] ) , P. Střelec [-] , Z. Dresler [-] , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] (66. A. Dluhoš [-] ) , J. Tomášek [-] , R. Melecký [-] (54. L. Černín [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Stach [-] - T. Kodenko [-] , V. Kudláček [-] (22. J. Greger [-] ) , R. Pištěk [-] (75. V. Masopust [-] ) , T. Kaduch [-] , J. Cenek [-] , R. Baláž [-] , M. Cileček [-] (65. D. Polášek [-] ) , D. Cileček [-] , T. Gistinger [-] , A. Kučera [-]

ŽK: 79. D. Chvěja - 19. R. Baláž , 60. R. Pištěk , 83. T. Kodenko .
Hráči zápasu: M. Pěla .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Priesol Daniel - TAKÁČ Tibor, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: výhra domácích

Aspirant na postup Bílovec dobře hrající Datyni porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích