Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Šenov podruhé v řadě dostal deset branek, tentokrát od Krnova


18

Šenov doma přivítal Krnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov se ujal tříbrankového vedení

Sobotní utkání desátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Šenovem, který v minulém kole dostal výprask v Petrovicích a mezi Krnovem, který sice původně vyhrál proti Břidličné, ale nakonec byl zápas kontumován v jejich neprospěch ( více zde -> reportáž ze zápasu). Nyní již k samotnému utkání. 

V úvodu bylo sice dost vyrovnané, ale postupem času se do nadvlády dostávali hosté z Krnova. První branka přišla v 6. minutě, kdy po pravé straně utekl Matějíček a naservíroval míč pod sebe na Saba, který prostřelil gólmana - 0:1. Hosté nadále bušili do svého soupeře a v následující čtvrthodině měli několik slibných příležitostí. Dvakrát se nepodařilo skórovat Sabovi a v další také selhal Hrubý. Několikrát domácí podržel dobrými zákroky Rajko. Změna skóre nastala ve 23. minutě, kdy po rohovém kopu našel Ostrák přesně Macíka, který zavěsil míč do šibenice - 0:2. Domácí se moc do hry nedostávali. Často se snažili o rychlé brejky. Ty jim ale vůbec nevycházely. Hrálo se prakticky na jednu bránu. Minutu před koncem poločasu dostal krásný míč za obranu Ostrák a upaloval sám na gólmana. Tomu udělal kličku, ale bránkář mu míč stihl ještě vyrazit. Bohužel pro Šenov jen k Havlíčkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Krnov tak odcházel do kabin s třígólovým náskokem.

Hra Šenova se rozpadla, Krnov přidal sedm branek

Druhá půle byla naprosto jednoznačná. V 50. minutě prošel přes levou stranu Hrubý a dal míč pod sebe na Ostráka, který prostřelil vše a dostal míč do branky - 0:4. V 56. minutě zakombinovali Hrubý s Klepáčekem. Nádherně pak našli Bartoníčka, který lobem překonal vyběhnuvšího brankáře - 0:5. A bylo definitivně po zápase. Šenov ztratil motivaci a úplně rezignoval. Toho hosté využili. V 67. minutě dostal míč doběhu Matějíček, který postupoval z úhlu vstříc gólmanovi, kterému nedal šanci - 0:6. Do velké šance se dostali i domácí fotbalisté, ale v dobré příležitosti jeden z nich netrefil bránu o metr. V 70. minutě zatáhl Klepáček míč po kraji hřiště a dal ho pod sebe na Havlíčka, který prostřelil gólmana - 0:7. V 75. minutě nastala podobná situace. Bartoníček obešel dva protihráče a našel pod sebou Saba, který procedil míč za záda Rajka - 0:8. Další branka z 79. minuty padla po dlouhém míči za obranu. Ten vyslal Ostrák na stopera Macíka, který si udělal výlet do obrany soupeře a nadvakrát dostal balón do branky - 0:9. Domácí si mohli připsat alespoň čestnou branku, ale Starý lobem přestřelil branku. Poslední branka zápasu byla k vidění v 89. minutě. Po lajně utekl Matějíček a poslal míč do malého vápna na Tomáška, který ho uklidil k tyči - 0:10. Šenov si tak připsal další vysokou porážku. Krnov dále drží neporazitelnost na hřištích soupeře.

 

V příštím kole čeká Šenov zápas v Brušperku. Krnov hraje doma s Českým Těšínem.



Ohlasy k zápasu



FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí: "Do utkání jsme vstoupili aktivně a byli jsme lepším celkem od první minuty. Domácí zalezli a hráli na brejky. Ty ale naše obrana zastavovala v zárodku a nepustili jsme Šenov do ničeho. Do poločasu jsme vedli zaslouženě o tři branky a mohlo jich být i více. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že nesmíme polevit, i když máme dobrý náskok. Během deseti minut jsme se uklidnili, když už to bylo o pět gólů. Nakonec jsme zvítězili dvouciferným výsledkem."



Sestavy


SK Šenov
I. Rajko [-] - D. Klimša [-] (14. J. Starý [-] ) , I. Pop [-] , L. Toral [-] , T. Müller [-] , R. Mostýn [-] , D. Blinka [-] (47. M. Klimsza [-] ) , M. Maleňák [-] , D. Bílý [-] , V. Malysz [-] , J. Stibor [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - T. Matějíček [-] , M. Burian [-] (46. A. Klepáček [-] ) , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] - M. Sabo [-] , M. Ostrák [-] , O. Bartoníček [-] - M. Havlíček [-] , J. Hrubý [-] (63. V. Tomášek [-] ) , A. Miškev [-] (74. T. Kolbasa [-] )

ŽK: 40. D. Blinka , 80. I. Pop - 32. J. Hrubý .
Hráči zápasu: L. Macík , M. Havlíček , T. Matějíček .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - SLANÝ Jan, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: výhra hostů

I když toto kolo nejspíš rozhodčí Krnovu pomáhat nebudou, věřím že slabý Šenov porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů