Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná rozhodla zápas s Brušperkem již v prvním poločase


Branky


18

Břidličná doma přivítala Brušperk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břidličná nastřílela čtyři branky

Sobotní utkání desátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Břidličnou, která v minulém kole sice prohrála na půde Krnova, ale zápas byl zkontumován v její prospěch (reportáž ze zápasu) a mezi Brušperkem, který prohrál s Bílovcem. Nyní již k samotnému utkání.

Domácí do něj skvěle vstoupili. Již v 5. minutě šli do vedení. Po levé straně rozjela Břidličná akci. Míč se dostal na Adamovského, který ho nacentroval do vápna na Houdka, jehož střelu dokázal ještě Pacanovský vyrazit, ale pouze k Cudrákovi, který z voleje poslal míč do sítě - 1:0. O chvíli později to bylo již o dvě branky. Ve 14. minutě si navedl míč ze středu Adamovský a vystřelil. Bránící hráč se ještě střelu pokoušel zblokovat, ale míč se od něj jen zvedl a vysokým obloučkem zapadl na zadní tyč - 2:0. Na další branku se moc dlouho nečekalo. V 19. minutě zahrávali domácí pokutový kop, ke kterému se postavil Holčák a s přehledem jej proměnil - 3:0. Poté přišla fáze hry bez branek. Šance sice byly, ale ani jeden z týmů je nedokázal přeměnit v gól. Domácí dále dominovali na míči a zatápěli hostům. V závěru poločasu přidala Břidličná ještě jeden gól. Ve 44. minutě zahrával Ficek přímý kop. Překopl zeď a míč zapadl dolů k tyči - 4:0. Hosté si vytvořili v první půli jednu větší příležitost, ale skončila na boční síti. První poločas tak jasně ovládlo domácí mužstvo.

Brušperk se dostal více do hry a snížil, domácí pojistili dvěma góly

Ve druhém poločase se Brušperk herně zvedl a byl více než vyrovnaným soupeřem. Domácí mírně polevili, což hrálo hostům do karet a vytvořili si několik šancí. První dvě ještě domácí přežili bez inkasované branky, ale po další akci již Žifčák musel kapitulovat. Ve 49. minutě přišla akce po levé straně, kdy se k centru dostal Zajac a poslal ho přesně mezi Cudráka a Daříčka, kde byl Vrána a z malého vápna míč uklidil placírkou do branky - 4:1. V 67. minutě podnikli domácí útok po pravé straně, kdy dával střídající Simichanidis ostrý centr před bránu. Míč ještě minul Adamovský, ale ten se dostal na zadní tyč k Cudrákovi, který jej uklidil do prázdné branky - 5:1. Konečnou podobu utkání dal v 87. minutě Dvořák, který dostal krásnou kolmou přihrávku od Holčáka. Šel sám, nechal se však doběhnou obráncem, kterému míč zasekl a vybíhajícího gólmana přeloboval krásným obloučkem - 6:1. Zápas dospěl do svého konce. Břidličná si připsala další výhru. Brušperk podruhé v řadě prohrál.

 

V příštím kole čeká Břidličnou zápas v Dolních Datyních. Brušperk doma čeká zápas se Šenovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "Vstoupili jsme do utkání dobře a byli jsme koncentrovaní. První poločas jsme podali jeden z nejlepších výkonů. Nemohu posoudit, na kolik nám to soupeř ulehčil, protože jsme je dostávali pod tlak napadáním. Brušperk chtěl hrát fotbal a nepřijel jenom bránit, což nám vyhovuje. V 19. minutě jsme vedli 3:0, takže se to utkání rychle naklonilo na naší stranu a do poločasu jsme dali ještě jeden gól. Druhý poločas jsme soupeře trošku podcenili a ten si vytvořil pár náznaků a dal nám i branku. Potom jsme se zase zkoncentrovali a hráli to svoje. Fotbal ale pak ztratil kvalitu a hrálo se nahoru dolů. Bylo to rychlé, ale bez nějaké taktiky. Do konce zápasu jsme ještě dvakrát skórovali. Po delší době jsme normálně vyhráli a naprosto v pohodě."

SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: "Jednoznačně jsme zaspali prvních dvacet minut, soupeř vedl zaslouženě. Měli jsme možnost snížit, ale naopak jsme dostali do poločasu čtvrtou branku a bylo po zápase. Ale za druhý poločas musím klukům poděkovat. My jsme hráli v okleštěné sestavě, kdy nám chybělo šest hráčů a na tréninku se zranili další tři kvůli svalovým problémům. Po delší době jsem musel nastoupit i já. Druhý poločas jsme byli víc než vyrovnaným soupeřem a potvrdili nám to i domácí. Jinak soupeř měl kvalitu a zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] (86. T. Furčak [-] ) , M. Daříček [-] - D. Hoffmann [-] , O. Ficek [-] (58. P. Simichanidis [-] ) , A. Ondra [-] , M. Cudrák [-] (78. L. Dvořák [-] ) , L. Mohyla [-] (79. Z. Janáč [-] ) - J. Holčák [-] , J. Houdek [-] (53. M. Minich [-] ) , T. Adamovský [-] -

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - O. Hančin [-] , J. Bogdan [-] (70. F. Demko [-] ) , V. Šimon [-] (74. S. Vosol [-] ) , D. Vrána [-] (86. A. Pelíšek [-] ) , N. Sýkora [-] (79. A. Fiala [-] ) , P. Zajac [-] , L. Bartoš [-] , R. Polášek [-] , D. Krejčok [-] , J. Malúš [-]

ŽK: 40. O. Ficek , 63. T. Adamovský - 42. L. Bartoš , 42. P. Zajac .
Hráči zápasu: M. Cudrák , T. Adamovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - SCHNEIDER Pavel, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: výhra domácích

Břidličná doma Brušperk přejede, čistá jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích