M. Sabo 19.
0:3
(1:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov porazil v derby Břidličnou


Branky


19. M. Sabo
15

Krnov doma přivítal Břidličnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou uznanou branku dali domácí po dvaceti minutách hry

Nedělní utkání devátého kola krajského přeboru nám přineslo derby mezi Krnovem, který v minulém překvapivě vyhrál na hřišti zatím neporaženého Bílovce a mezi Břidličnou, která nečekaně prohrála s Petrovicemi. Nyní již k samotnému derby.

To bylo od začátku hodně napjaté. Start zachytili lépe domácí, ale žádnou loženku si nevytvořili. I přes špatný vstup do utkání se hosté ujali vedení. Po nádherné kombinaci, kde si hráči Břidličné několikrát narazili míč, dostal krásnou průnikovou přihrávku Cudrák, který vyběhl z hraniční situace a tváří tvář gólmanu Řeháčkovi procedil míč za jeho záda. Pomezní rozhodčí však byl jiného názoru, než hostující hráči a trenérský štáb a odmával ofsajd. Tato situace byla poněkud hodně sporná a nejspíše také ovlivnila další průběh hry. Krnov byl více běhavější a důraznější. Z toho taky vytěžil jedinou branku. V 19. minutě ztratil před šestnáctkou míč Hoffmann. Klepáček míč poslal do kraje na Hrubého, který ho poslal na zadní tyč na Saba. Ten se uvolnil mezi hráči a poslal ho do sítě - 1:0. Domácí se po vstřelené brance zatáhli a hosté to měli ještě o to těžší. Krnov hrál na rychlé brejky. Po jednom se v obrovské šanci objevil Sabo, který převzal míč před gólmanem, ale Žifčák neskutečným zákrokem ještě udržel Břidličnou ve hře. V další šanci se objevil agilní Hrubý. Sice již prostřelil Žifčáka mezi nohama, ale ten zázračným zákrokem patou ještě míč zblokoval na roh. Utkání bylo hodně bojovné, ale moc krásy nepobralo. Do kabin šli hosté s jednogólovým mankem.

Druhá půle gól nepřinesla, přesto se stala v závěru jedna kuriozita

Hostující trenérský štáb do druhé půle udělal pár změn a změnil rozestavení. Přesto ale žádná viditelná změna nepřišla. Jeden ze světlých momentů utkání měl na starost Cudrák. Po pěkné kombinaci se dostal ke střele, ale branku přestřelil. Byla to jedna z mála větších šancí Břidličné na vyrovnání a celkově i na nějakou branku. Domácí také vystřídali a hra se oživila. Střídající Havlíček mohl definitivně rozhodnout po pouhých pěti minutách na hřišti. Nedokázal však zužitkovat nádherný centr od Buriana a z pěti metrů přestřelil hlavou bránu. Utkání se hodně kouskovalo a nemělo rychlý spád, což se fanouškům asi moc nelíbilo. Do konce utkání přišla už jen jedna kuriózní situace. Domácí tým si nepohlídal počet střídání. V závěru vystřídal po šesté, což je samozřejmě proti pravidlům. Disciplinární komise se tímto případem zabývala a nakonec utkání zkontumovala ve prospěch hostů z Břidličné. 

 

V příštím kole čeká Krnov zápas v Šenovu. Břidličná hraje doma s Brušperkem.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí mužstva: "Nestydím se říct, že jsme byli lepší. Měli jsme více gólových šancí, ale dali jsme jen jednu a z gólmana jsme udělali hrdinu. Já jsem s výsledkem spokojený. Tak špatný výkon Břidličné jsem už dlouho neviděl."

TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "My jsme do zápasu nevstoupili úplně dobře. Byli jsme takoví rozhárání. Nicméně jsme v šesté minutě vstřelili branku, ale pomezní zvedl praporek a odmával ofsajd, k němuž se nebudu vyjadřovat. Potom jsme po naší chybě a nedůrazu darovali soupeři branku. My jsme ale hráli špatně celý zápas, asi zatím nejhorší zápas, co jsme odehráli. Soupeř bojoval, byl důrazný. Já můžu těžko něco hodnotit. My jsme se do hry víceméně nedostali. Soupeř byl ale nebezpečný, dvakrát nás podržel Žifčák. Ve druhé půli jsme trochu změnili rozestavení, ale žádné větší šance jsme si nevytvořili. Celkově to nebyl vůbec pěkný fotbal, který by byl hoden krajského přeboru. A to z obou stran."



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Burian [-] (62. M. Havlíček [-] ) , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] , T. Matějíček [-] - M. Sabo [-] , J. Šimčík [-] (77. M. Pokorný [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Klepáček [-] (69. M. Ostrák [-] ) - A. Miškev [-] , J. Hrubý [-] (88. V. Tomášek [-] )

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] (35. J. Holčák [-] ) , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-] - O. Ficek [-] , L. Mohyla [-] (84. P. Simichanidis [-] ) , D. Hoffmann [-] (35. L. Dvořák [-] ) , M. Cudrák [-] , A. Ondra [-] - T. Adamovský [-] , J. Houdek [-] (77. M. Minich [-] )

Hráči zápasu: J. Hrubý , M. Sabo - L. Zifčák .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: Vrťo Peter - PICMAUS Jiří, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů