0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek v zápas s Kobeřicemi potvrdil roli favorita


Branky


15

Kobeřice doma přivítaly Fulnek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fulnek se ujal tříbrankového vedení

Nedělní utkání devátého kola krasjkého přeboru nám nabídlo souboj nováčků mezi Kobeřicemi, které v minulém kole remizovaly v derby s Oldřišovem a mezi Fulnekem, který si poradil s druhým nováčkem, s Bystřicí. Nyní již k samotnému utkání.

Od úvodního hvizdu byl určen jasný favorit. Kobeřicím se moc nedaří, ale drží se na jedenácté pozici. To Fulnek... To je jiná písnička. Z dosavádních devíti zápasů pouze jednou prohrál a je na špici tabulky. Za ním je ve dvoubodovém závěsu Bílovec. Tento zápas byl vyrovnaný asi jen do první branky. A ta přišla hodně brzy. V 6. minutě si našel míč Stratil a překonal Štencela - 0:1. Protrhl tak sérii Fulneku z minulé sezóny, kdy proti Kobeřicím nedokázali ani v jednom zápase vstřelit branku. V tomto zápase to ale bylo úplně něco jiného. Fulnek hrál svou obvyklou rychlou kombinační hru a Kobeřice se jen těžko chytaly na podobnou vlnu. Další branka přišla v 19. minutě. Zkušený střelec Maléř si s míčem věděl rady a rázem to bylo o dvě branky - 0:2. Fulnek nadále diktoval tempo celého zápasu. Hrál v úplném klidu a nedával soupeři ani přičuchnout. Navíc přidal do konce poločasu ještě jednu branku. Ve 41. minutě ji vstřelil Zagol - 0:3. Kobeřice totálně nezachytily zápas a mohly být i rády, že skóre nebylo vyšší.

Fulnek přidal jednu branku

Ve druhém poločase opět Fulnek přehrával svého soupeře a nedovolil jakékoliv zaváhání. Kobeřicím nepomohlo ani střídaní. Celkově se jim zápas vůbec nepovedl. Fulnek hrál zkušeně a nakonec take přidal ještě jednu branku. V 60. minutě se o ní postaral Maléř - 0:4. Poté se zápas již víceméně dohrával mezi vápny a bez větších šancí na změnu skóre. Oba celky prostřídaly, avšak nic to na hře nezměnilo. Zápas dospěl do svého konce a Kobeřice po dvou zápasech, kdy získaly čtyři body, tak tentokráte vyšly na prázdno. Fulnek nadále jede jako namazaný stroj a po deseti odehraných kolech má na kontě sedmadvacet bodů.

 

V příštím kole čeká Kobeřice zápas v Čeladné. Fulnek hraje v Oldřišově.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - P. Hartmann [-] , M. Stříbný [-] (46. Z. Kryštof [-] ) , P. Ševior [-] , M. Láník [-] (75. F. Rother [-] ) , A. Kubný [-] (80. A. Kolarčik [-] ) , P. Kašný [-] , P. Stuchlík [-] (86. Š. Stříbný [-] ) , F. Kollek [-] , R. Wirth [-] , A. Šimeček [-] (82. M. Schlischka [-] )

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Seidler [-] , M. Zagol [-] - J. Špitalík [-] , L. Vašina [-] , D. Rybařík [-] (75. M. Kovář [-] ) , J. Stratil [-] - L. Maléř [-] (63. M. Houfek [-] ) , P. Zagol [-] (78. V. Plný [-] ) , P. Ďurica [-] (70. T. Mráz [-] ) , L. Stratil [-] (85. P. Jurča [-] )

ŽK: 56. R. Wirth .
Hráči zápasu: L. Maléř .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - SLANÝ Jan, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů