Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlubina zvítězila v přestřelce s Oldřišovem


15

Hlubina doma přivítala Oldřišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubina se dostala do čtyřbrankového vedení, Oldřišov dokázal zázračně vyrovnat

Sobotní utkání devátého kola krajského přeboru nám nabídl souboj mezi Hlubinou, která v minulém kole deklasovala Český Těšín a mezi Oldřišovem, který remizoval s Kobeřicemi. Nyní již k samotnému utkání.

Do toho vletěli domácí fotbalisté jako utržení ze řetězu. Již v 6. minutě šli do vedení. Vysoký míč do šestnáctky hostí chtěl odvrátit Kurka, ale míč mu sjel po vnějším nártu a odrazil se přímo ke Krčmaříkovi, který už měl snadnou práci a prostřelil Kubného - 1:0. O chvíli později to již bylo o dvě branky. V 11. minutě přišel centr z levé strany na malé vápno, kde si na něj naskočil Procházka a uklidil ho do sítě - 2:0. Osmělili se i hosté. Pavlíček nakopl míč na Dřizgeviče, který posunul na Bořuckého, který se dostal ke střele, ale minul tyčku o pár centimetrů. A ke slovu se dostala opět Hlubina. V 18. minutě ztratil Kurka míč uprostřed hřiště. Domácí dostali míč za obranu na Procházku, který dokázal nadvakrát překonat Kubného - 3:0. A o pár chvil později přišla i branka s pořadovým číslem čtyři. Ve 24. minutě přišel centr z pravé strany na zadní tyč, kde se pověsil do vzduchu Hyrník a přehodil Kubného. Domácí si už mysleli, že mají zápas v kapse a dost polevili. Taktovku si převzali hosté a zápas ještě zdramatizovali. Ve 32. minutě zahrával roh Pfleger. Odražený míč se dostal k Bořuckému, který střelou o spojnici snížil - 4:1. Ve 38. minutě našel krásným pasem Žídek Bořuckého, který šel sám na Otoupalíka a prostřelil ho - 4:2. Hned vzápětí to bylo už jen o jednu branku. Ve 40. minutě našel z pravé strany Vojtěch Jadrný Bořuckého, který završil hattrick - 4:3. A to nebylo vše. Ve 45. minutě nahrál Moc na Bořuckého, který přehodil gólmana, ale míč šel pouze do tyče. Se štěstím se ale odrazil k Mocovi, který doklepnutím do prázdné branky vyrovnal - 4:4. Zdánlivě nemožné se stalo realitou. Do kabin se šlo za divokého stavu 4:4.

Domácí přidali dvě branky

Start druhé půle vyšel lépe hostům. V 50. minutě rozehrál Pfleger s Dřizgevičem míč na krátko. Druhý jmenovaný poslal míč na zadní tyč na Bořuckého, který ho dal zpět do vápna, kde vznikla skrumáž a nakonec vše zachránil na lajně až brankář domácího celku, když chytil dorážku Moce a Kurky. V 53. minutě přišel centr z pravé strany na Krčmaříka, který z úrovně penalty zamířil k tyči, ale Kubný robinsonádou zachránil svůj tým. V 71. minutě přišel útok Hlubiny tři na tři. Míč zahráli až na roh šestnáctky, odkud centr doputoval na zadní tyč, kde již Procházka doklepával do prázdné branky a byl druhým hráčem dnešního utkání, který zkompletoval hattrick - 5:4. V 76. minutě se naskytla brejková situace Hlubiny, kdy z pravé strany dokázal odcentrovat Dziža na úplně volného Procházku, který se již počtvrté v zápase nemýlil - 6:4. Vše už nasvědčovalo vítězstvím Hlubiny. Přesto mohli hosté ještě korigovat. V 89. minutě se po rohu Pflegera pověsil do vzduchu Morong, ale gólman míč vyrazil. Poté ještě dorážel Fusek, ale Otoupalík míč vyškrábl na další roh, ze kterého už nic nebylo. Zápas dospěl do svého konce. Velice aktraktivní utkání skončilo výhrou Hlubiny, která si připsala druhé vítězství v řadě. Oldřišov naopak již čtyři utkání v řadě nevyhrál.

 

Hlubinu čeká v příštím kole zápas s Hájem. Oldřišov hraje doma s Fulnekem.  



Ohlasy k zápasu



SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí mužstva: "Hlubina se dostala čtyřikrát do šestnáctky a dala čtyři góly. Dokázali jsme se ale psychicky zvednout a vyrovnat během patnácti minut a předvedli jsme skvělý fotbal. Druhý poločas jsme měli prvních dvacet minut kvalitních, kdy jsme si vytvořili dvě gólovky, ale brankář čaroval a nepustil míč za svá záda. Bohužel se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš."



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Krčmařík [-] (64. M. Sasko [-] ) , M. Wendtner [-] , J. Podraza [-] (55. J. Frébort [-] ) , J. Schmutz [-] (82. M. Tóth [-] ) , J. Dziža [-] , M. Petrík [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] , A. Procházka [-] , J. Vančo [-]

SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - V. Jadrný [-] , M. Žídek [-] , L. Pavlíček [-] (80. R. Morong [-] ) , J. Pfleger [-] - B. Moc [-] (85. J. Janík [-] ) , R. Kurka [-] (72. A. Kubalák [-] ) , P. Dřizgevič [-] - D. Bořucký [-] , Š. Továrek [-] (68. J. Fusek [-] ) - P. Žídek [-] (60. P. Mezera [-] )

ŽK: 15. M. Wendtner , 62. J. Krčmařík - 11. P. Žídek , 11. J. Pfleger , 60. B. Moc .
Hráči zápasu: A. Procházka - D. Bořucký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LALÍK David - VRŤO Peter, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích