2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji mezi Hájem a Českým Těšínem se urodila remíza


Branky


15

Háj doma přivítal Český Těšín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas nabídl několik šancí domácích

Sobotní utkání devátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Hájem, který v minulém kole porazil Šenov a mezi Českým Těšínem, který dostal bůra od Hlubiny. Nyní již k samotnému utkání.

V něm byli od začátku mírně lepším týmem domácí. Skoro celou první půli se hrálo jen na jednu branku, a to na tu Těšínskou. Háječtí si vytvořili nespočet šancí. Většinu z nich ale zblokovala skvělá obrana hostí a jejich komplexní výkon. Český Těšín hrál na rychlé kontry a málem se jim to vyplatilo. Nejprve se řítil sám na brankáře Flowarczny, ale sehlal. Ve druhém případě to byl Latocha, ale vedl si víceméně stejně jako jeho spoluhráč. Háj měl více ze hry, ale chyběl mu potřebný důraz. Úvodní poločas tak skončil bez branek.

Po dvou brankách na obou stranách

Druhá půle již byla, co se šancí a branek týče, více atraktivní. Již ve 47. minutě se dostali domácí do vedení. Po křídle utekl Lampa a nacentroval míč mezi dva stopery, kde se zjevil Komárek a míč protečoval do branky - 1:0. Euforie z vedení ale domácím dlouho nevydržela. V 50. minutě ustál nejprve faul jeden z domácích hráčů, ale následně již bylo pískáno a Háječtí zahrávali trestný kop. Jenže ho vyřešili špatně a hosté se dostali do protiútoku ve čtyřech na dva hráče. Na konci akce byl Latocha a už veděl, co s míčem - 1:1. Po vstřelené brance začali hosté přebírat iniciativu. Domácím se nedařila jednoduchá kombinace a často kazili. Český Těšín se čím dál tím víc osměloval. A nakonec vstřelil vedoucí branku. V 66. minutě se opět po chybě domácích fotbalistů dostali hosté do přečíslení. Tentokráte si vzal míč na svá bedra střídající Krucina a po pouhých čtyřech minutách na hřišti se zapsal mezi střelce tohoto utkání - 1:2. Háj ale doma určitě nechtěl prohrát. Tlačil se více do útoku a to mu přineslo kýžené ovoce. V 79. minutě dostal typický pas mezi obránce Dao a dloubáčkem překonal Pechu - 2:2. Zbylých pár minut se hrálo na polovině hostí, ale gól již nepřišel. Háj si tak připsal druhou remízu v této sezóně. Český Těšín svou vůbec první.

 

V příštím kole čeká Háj zápas v Hlubině. Český Těšín hraje doma s Petrovicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "V první poločase jsme měli jasnou převahu, ale nedokázali jsme vstřelit branku. Druhá půle nám již gólově vyšla a po první brance přišla úleva. Jenže o chvíli později jsme udělali obrovský kiks a bylo vyrovnáno. Potom to byla z naší strany, s prominutím, grcačka. Nedokázali jsme si přihrát, hráli jsme bez zálohy a zbytečně jenom nakopávali míče dopředu. Po další chybě jsme už prohrávali. Naštěstí nám alespoň remízu vystřelil Dao po své typické akci. Myslím si, že jsme ztratili a promrhali šanci vyhrát další zápas, abychom byli trochu víc klidní."




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - L. Komárek [-] , V. Šimeček [-] , J. Anděl [-] , Z. Eršil [-] , A. Blažej [-] (34. L. Malcharek [-] ) , P. Žůrek [-] , P. Dao [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-]

FK Český Těšín
V. Pecha [-] - M. Lanc [-] , J. Latocha [-] (89. K. Slowiaczek [-] ) , J. Zogata [-] (62. M. Krucina [-] ) , D. Bolek [-] , P. Šiška [-] , M. Folwarczny [-] , . Nazareno [-] , V. Cieslar [-] , M. Sostřonek [-] , S. Zogata [-]

ŽK: 87. J. Latocha .
Hráči zápasu: P. Dao - J. Latocha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šistík Petr - FUTERKO Martin, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích