Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Petrovice nasázely Šenovu potupnou desítku


Branky


4. J. Kubišta , 10. E. Ciku , 14. E. Ciku (p.) , 32. E. Ciku , 35. J. Kubišta , 52. D. Hanusek , 58. L. Alman , 66. D. Hanusek , 67. G. Molnári , 85. J. Sembol
15

Petrovice doma přivítaly Šenov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva vstřelila v první půli pět branek

Sobotní utkání devátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Petrovicemi, které v minulém kole porazili Břidličnou a mezi Šenovem, který prohrál s Hájem ve Slezsku. Nyní již k amotnému utkání.

Lokomotiva proti poslednímu celku tabulky, tedy Šenovu, již od začátku dominovala a nebylo pochyb, kdo je pánem na hřišti. Domácím pomohl rychlý nástup do utkání, kdy již po čtvrthodince vedli o tři branky. Už ve 4. minutě byl přetaven ve vedoucí branku samostatný nájezd Kubišty - 1:0. Poté vstřelil čistý hattrick Ciku. V 10. minutě měl jednoduchou práci, kdy doklepával míč do prázdné branky po přihrávce Reichla - 2:0. Ve 14. minutě kopal po faulu na pronikajícího Reichla penaltu, kterou s klidem proměnil - 3:0. Třetí gól ze 32. minuty vstřelil po individuální akci a zkompletoval hattrick - 4:0. Gólový účet první půle uzavřel svým druhým gólem v utkání Kubišta, který nádherně zakroutil míč z přímého volného kopu na vzdálenější tyč - 5:0. Jednoznačný první poločas skončil pro Šenov bůrem.

Zbylých pět přidala ve druhém poločase

Kdo čekal že ve druhé půli, za jasně rozhodnutého stavu Lokomotiva poleví ze své snahy, se mýlil. V 52. minutě byl na konci pohledné akce střídající Hanusek a přízemní střelou překonal Rajka - 6:0. O šest minut později se prosadil hlavičkou Alman - 7:0. V 66. minutě se podruhé radoval z gólu agilní Hanusek - 8:0. To už se začínala rýsovat pro domácí možnost nastřílet soupeři "desítku", jelikož hned za minutku, po několika sekundách strávených na hřišti, se prosadil střídající Molnári - 9:0. Po několika šancích, které se neujaly, se nakonec povedlo vstřelit desátou branku do sítě soupeře dalšímu žolíkovi z lavičky a to v 85. minutě. Přízemní centr z pravé strany prošel až na vzdálenější tyč a tam míč dorazil do sítě číhající Sembol - 10:0! Lokomotiva tak zaznamenala své druhé nejvyšší vítězství v krajském přeboru, po výsledku 13:1 proti Bruntálu z roku 2008. Petrovice si připisují druhou výhru v řadě. Šenov je na tom podstatně hůře, dá se říct katastrofálně. Již po sedmé v řadě prohrál. Navíc má po odehraných devíti kolech jen jeden bod za remízu v Pusté Polomi.

 

V příštím kole čeká Petrovice zápas v Českém Těšíně. Šenov hraje doma s Krnovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Tomáš Lincer, sekretář klubu: "Dnes to byl od první minuty jednoznačný zápas. Pomohlo nám i to, že se povedlo vstřelit hned tři branky do patnácti minut a záhy tak rozhodnout. Při vší úctě k hostujícímu celku, momentálně nemají mužstvo na krajský přebor. Na druhou stranu je musím pochválit, že i za takového stavu na nich byla vidět bojovnost a téměř žádná frustrace. Totéž platí i pro náš tým, na kterém bylo vidět, že hráči si utkání užívali a chtěli přidat co nejvíce branek. Prostě to po poločase nezabalili, stylem nějak to dohrát, pokračovali ve své hře a nijak se nešetřili."




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
L. Svatoš [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] (81. J. Sembol [-] ) , M. Šiška [-] (46. D. Hanusek [-] ) , J. Paduch [-] (66. G. Molnári [-] ) , J. Kubišta [-] , D. Makula [-] , E. Ciku [-] (66. J. Gatnar [-] ) , M. Reichl [-] , D. Gill [-] (77. P. Chwastek [-] )

SK Šenov
I. Rajko [-] - J. Starý [-] , T. Müller [-] (67. M. Klimsza [-] ) , R. Mostýn [-] (30. L. Toral [-] ) , J. Stibor [-] , L. Svoboda [-] , M. Maleňák [-] , D. Bílý [-] , V. Malysz [-] , D. Klimša [-] , D. Blinka [-]

ŽK: 81. M. Ruisl - 14. I. Rajko , 47. D. Klimša .
Hráči zápasu: E. Ciku .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FOLVARČNÝ Adam - ŠVEC Marek, BORÁŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích