M. Rodek 75. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom padla s Brušperkem


Branky


75. M. Rodek (p.) - 60. R. Polášek , 80. N. Sýkora
16

Pustá Polom doma přivítala Brušperk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez branek

Nedělní utkání osmého kola krajského přeboru nám přineslo souboj mezi Pustou Polomí, která v minulém kole vyhrála na hřišti Krnova a mezi Brušperkem, který doma porazil Čeladnou. Nyní již k samotnému utkání.

To bylo od začátku dost vyrovnané a bojovné. Bohužel pro diváky se hrálo jen mezi oběma šestnáctkami a moc šancí si ani jeden z celků nevytvořili. Za zmínku ale stojí jedna příležitost domácího týmu. Ti se dostali do velice zajímavé a hlavně gólové pozice. Střela jednoho z domácích ale skončila na břevně branky, kterou hájil Pacanovský. První poločas tak doslova stál za starou belu. Do šaten se tedy odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Brušperk se ujal vedení, hosté vzápětí vyrovnali z penalty. Konečné slovo ale měli opět domácí

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. Úvodních deset minut patřilo jim. Bohužel pro ně ale branku nevstřelili. A přišlo klasické nedáš - dostaneš. V 60. minutě zahrávali hosté přímý kop. K němu se postavil kapitán Polášek a nedal Minaříkovi šanci - 0:1. Hostům vedení moc dlouho nevydrželo. V 75. minutě přišel přestupek ve vápně hostujícího celku a Pustá Polom měla možnost ke skórování v podobě pokutového kopu. Ten si vzal na starost Rodek a uklidil jej chladnokrevně do sítě - 1:1. Domácí se snažili celkový vývoj ještě otočit, ale brejky hostů jim dělali velké problémy. V 80. minutě jeden takový hostům vyšel. Vrána skvěle prostrčil míč na Sýkoru, který obstřelil gólmana - 1:2. Zbytek zápasu si již hosté uhlídali a připisují si další tři body. Pustá Polom doma prohrála již druhé utkání o gól. 

Brušperk čeká v příštím kole zápas s Bílovcem. Pustá Polom cestuje do Dolních Datyní.



Ohlasy k zápasu



SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: "Pro nás těžký zápas. Přijeli jsme v okleštěné sestavě a vyloženě zápas odbojovat. Kluci, kteří dostali šanci, tak si zasloužili vítězství. My jsme si za ním šli a myslím si, že byli hladovější a zaslouženě jsme vyhráli. První poločas byl víceméně bez šancí. Ve druhém na nás ze startu vletěli, branku však nedali. Dostali jsme se do vedení, hosté pak srovnali z penalty. Hráli jsme nadále na brejky a jeden nám deset minut před koncem vyšel. Dle mého názoru zasloužené vítězství, protože kluci chtěli víc a já před nimi smekám, jak zápas odbojovali a chytli tu šanci za pačesy."



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - P. Potůček [-] , Š. Plhák [-] , R. Kuděla [-] , A. Hubeňák [-] , T. Hradský [-] , J. Frank [-] (72. D. Kostera [-] ) , R. Vítek [-] (59. M. Minařík [-] ) , T. Mrázek [-] , M. Rodek [-] , A. Blucha [-]

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - V. Šimon [-] (30. F. Demko [-] ) , K. Neumann [-] , N. Sýkora [-] , P. Zajac [-] (46. D. Vrána [-] ) , L. Bartoš [-] , R. Polášek [-] , D. Cigánek [-] , D. Krejčok [-] , M. Váňa [-] (89. A. Sýkora [-] ) , J. Čejka [-]

ŽK: 60. T. Hradský - 35. D. Cigánek .
Hráči zápasu: N. Sýkora , R. Polášek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: FUTERKO Martin - SVOBODA Marian, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: remíza

Brušperk se zajímavě rozehrál a v tabulce je hodně vysoko. V Pusté Polomi to ale bude mít hodně těžké. Bojovný zápas přinese remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza