0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec nestačil na Krnov a poprvé v sezóně prohrál


Branky


16

Bílovec doma přivítal Krnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Nedělní utkání osmého kola krajského přeboru nám přineslo souboj mezi Bílovcem, který v minulém kole porazil Petrovice a ve středeční dohrávce také Český Těšín. Oproti němu se postavil celek z Krnova, který doma prohrál s Pustou Polomí. Nyní již k samotnému utkání.

Od začátku byla vidět na domácích mírná únava, zřejmě ze středeční dohrávky s Českým Těšín. Z jejich pohledu to vůbec nebyl ideální výkon. Na druhé straně byl odhodlaný Krnov, kterému sice domácí zápasy moc nevycházejí (alespoň ty dva poslední), ale venku zatím neprohráli. Hosté hráli z hlubokého bloku a zabezpečené obrany, což dělalo domácím velký problém. Paradoxně více šancí měli právě hosté. Okolo dvacáté minuty našel Klepáček na úrovni penalty úplně volného Hrubého, který měl již před sebou prázdnou branku, ale v této situaci se vyznamenal domácí stoper a skluzem míč zblokoval. Bílovci vůbec nevycházela finální fáze. Prakticky měli jenom náznaky šancí. Nejvíce asi hrozili ze standardních situací, ale obrana Krnova si vždy věděla rady. Po rychlém brejku se na druhé straně ocitl ve střelecké pozici Klepáček, ale minul bránu. V první půli toho už více k vidění nebylo.

Jedinou branku utkání vstřelil Hrubý

Druhá půle byla hodně vyrovnaná. Dlouho se na hřišti nic nedělo. Hrálo se mezi vápny. Byl to zápas o jedné brance. Ta přišla v 74. minutě, kdy se krásně uvolnil Hrubý, ale míč blbě trefil. Jeho "šulačka" před brankářem skočila tak ideálně, že ho přeskočila a míč zapadl k tyči - 0:1. Hosté se ještě více zatáhly do obrany. Bílovec měl jedinou větší příležitost okolo osmdesáté minuty, kdy se dostal po pěkné kombinaci k míči na úrovni penalty Limanovský, ale netrefil ho ideálně a poslal ho asi metr nad břevno. To byla jejich jedna z největších šancí domácího týmu za celý zápas. Pět minut před koncem mohl zpečetit výhru Krnova Hrubý, ale jeho střela minula šibenici o pár centimetrů. Domácí ani nedokázali hosty dostat pod tlak. Ti odehráli velice bojovné utkání a zaslouží absolutorium. Bílovec tak v této sezóně poprvé poznal hořkost porážky. Krnov natáhl svou sérii venkovní neporazitelnosti.

 

Bílovec čeká v příštím kole zápas v Brušperku. Krnov čeká velké derby s Břidličnou.



Ohlasy k zápasu



FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí týmu: "Myslím si, že to bylo dokonce zasloužené vítězství. Je možné, že se na domácích projevil středeční zápas, že to měli v nohách a neběhali tolik, jako v jiných zápasech, které jsme viděli. V prvním poločase jsme hráli takový "antifotbal". Říkal jsem klukům, ať nehrajou fotbal, ale brání a hrají na brejky, možná to vyjde. Nám tato taktika vycházela celý zápas. Měli jsme jednu tutovku, ale domácí stoper ještě stihl zasáhnout. Domácí skončili jen u náznaků šancí. Ve druhém poločase jsem čekal, že na nás vletí. Domácí kouč ale jen prostřídal sestavu a poslal tam mladé kluky. Myslím si, že tím mančaft spíše oslabil, než posílil, což nám ale samozřejmě vyhovovalo. Ve druhém poločase to byl takový typický remízový zápas. Pak ale čtvrt hodinu před koncem se Hrubý pěkně uvolnil a se štěstím poslal míč branky. Bílovec měl poté jen jednu větší příležitost, kterou nevyužili. Naopak my jsme mohli stvrdit vítězství. Musím ještě říct, že nám chyběli čtyři hráči základní sestavy a o to je větší euforie z výhry."



Sestavy


FC Bílovec
M. Nykš [-] - R. Melecký [-] (46. M. Pěla [-] ) , M. Socha [-] (67. A. Dluhoš [-] ) , P. Střelec [-] , Z. Dresler [-] , L. Černín [-] (82. O. Urbančik [-] ) , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , M. Mikuš [-] (46. T. Socha [-] ) , D. Dub [-] (69. J. Tomášek [-] ) , O. Cverna [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Burian [-] , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] , T. Matějíček [-] - J. Hrubý [-] , J. Šimčík [-] , A. Klepáček [-] (83. M. Peška [-] ) , T. Kolbasa [-] (90. V. Tomášek [-] ) , O. Bartoníček [-] - A. Miškev [-] (90. V. Čihánek [-] )

ŽK: 66. O. Pavlík - 45. T. Kolbasa , 47. M. Burian , 83. A. Miškev , 90. V. Tomášek .
Hráči zápasu: J. Hrubý .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - JURYGÁČEK René, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra domácích

Bílovec jede na postup a Krnov nebude překážkou. Sice mají domácí v nohou středeční dohrávku, ale jsou zkušeným mužstvem, které ví, jak svého soupeře přehrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích