Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Oldřišovem a Kobeřicemi skončilo plichtou


16

Oldřišov doma přivítal Kobeřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, ale vzápětí Oldřišov vývoj otočil

Nedělní utkání osmého kola nám přineslo derby, kde proti sobě stál Oldřišov, který v minulém kole prohrál v Českém Těšíně a mezi Kobeřicemi, které porazily Bystřici. Nyní již k samotnému utkání.

To bylo od začátku velice pohledné a celkem vyrovnané. V 8. minutě vyslali hosté vysoký míč, ke kterému se ale dostal Dřizgevič. Merunu prodlužoval za sebe na Pflegera, který ale míč podskočil a do úniku se dostali dva hráči Kobeřic. Na konci akce byl Martin Stříbný a v krkolomném pádu ještě dokázal zakončit. Míč se doslova dokutálel od tyčky za brankovou čáru - 0:1. Vedení ale hostům nevydrželo příliš dlouho. V 10. minutě zahrával Dřizgevič přímý volný kop zhruba ze třiceti metrů. Balón šel přímo doprostřed na gólmana, který ale vytvořil neskutečnou hrubku, když si rukama srazil míč mezi nohy a do brány - 1:1. Domácí byli ve varu. Brzy přidali druhou branku. Ve 13. minutě zahrával roh Pfleger. Na jeho krásný centr si naskočil Kurka a vymetl šibenici - 2:1. Poté přišel menší půst v podobě gólových příležitostí. Další větší akce přišla ve 30. minutě, kdy nakopl Pfleger míč na Jakuba Janíka, který šel sám na gólmana, ale moc si ho předkopl. Štencel dobře přečetl hru a vyběhl. Janík se nakonec dostal ke střele, ale z bezprostřední blízkosti jen napálil brankáře. Ve 34. minutě přihrával Moc na Bořuckého mezi dva hráče. Bořucký šel opět sám na brankáře, který mu však zmenšil úhel a jeho střela tak skončila mimo branku. Ve 37. minutě se dostali do šance také hosté. Stříbný vystřelil dělovku z hranice dvaceti metrů, ale míč proletěl asi metr vedle šibenice. V první půli se toho už více nestalo.  

Kobeřice vyrovnaly z kraje poločasu

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. Hned v první minutě vyslal Dřizgevič nádherným pasem Bořuckého, který se dostal za obranu soupeře. Měl dost času, ale unáhlil se a chtěl přehodit gólmana. Bohužel ale netrefil branku. V 52. minutě přišlo vyrovnání. Kobeřice zahrály rohový kop na přední tyč. V závaru se nejlépe zorientoval Šimeček a hlavou poslal odražený míč do sítě - 2:2. V 55. minutě zahrával trestný kop Dřizgevič. Dokázal obstřelit zeď, ale Štencel ho vychytal. Z následného brejku mohli udeřit Kobeřice. Pfleger se snažil dát malou domů na gólmana, avšak poslal moc pomalou přihrávku. Naštěstí pro domácí byl Kubný v brance pohotový a před dotírajícím útočníkem odehrál míč do bezpečí. V 66. minutě zatáhl Šimeček míč po kraji. Následně ho poslal pod sebe do vápna, kde se ke střele dostal Stříbný, ale nohou ho vychytal Kubný. V 86. minutě přišel centr Kurky na hlavu Bořuckého, který se pověsil do vzduchu. Štencel ale předvedl neskutečnou robinzonádu a vyškrábl míč mimo. Do konce se toho již více neudálo. Oba celky si tak připisují bod za remízu.

 

Oldřišov čeká v příštím kole zápas v Hlubině. Kobeřice hrají doma v nováčkovském souboji s Fulnekem.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí: "Prajzský fotbalový svátek, který sledovalo přes pět set diváků se muselo líbit všem. Bohužel jsme dostali klasicky hloupý rychlý gól z ničeho. Rychle jsme vyrovnali a nakonec poločas otočili. Místo výsledku 2:1 jsme mohli odcházet do kabin za stavu 3:0, ale z dvou samostatných nájezdů jsme neproměnili ani jeden. Druhý poločas začali hrát i Kobeřice a zase dali šťastný gól a vyrovnali. Pak už mohl výsledek skončit jakkoliv, každopádně jsme měli proměnit naše šance a tři body nechat doma. Beru to jako ztrátu."




Sestavy


SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - V. Jadrný [-] , M. Žídek [-] , L. Pavlíček [-] , J. Pfleger [-] - B. Moc [-] , J. Janík [-] (59. Š. Továrek [-] ) , R. Kurka [-] , P. Dřizgevič [-] (74. J. Fusek [-] ) , P. Mezera [-] (62. A. Kubalák [-] ) - D. Bořucký [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - A. Kubný [-] , P. Ševior [-] - M. Stříbný [-] (82. Š. Stříbný [-] ) - F. Rother [-] (86. M. Schlischka [-] ) , A. Šimeček [-] (89. A. Kolarčik [-] ) , Z. Kryštof [-] (46. M. Láník [-] ) , F. Kollek [-] , P. Stuchlík [-] , P. Hartmann [-] , R. Wirth [-]

ŽK: 20. B. Moc , 49. J. Janík - 73. M. Stříbný .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: KIELAR Jakub - JANEČEK Jan, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra hostů

Oldřišov momentálně nehraje fotbal, na který byli fanoušci zvyklí. Kobeřice jsou silový tým a vybojují vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích