L. Stratil 11.
M. Teofil 12. (vl.)
P. Zagol 15.
P. Ďurica 17.
B. Krezelok 63. (vl.)
5:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek porazil v nováčkovském souboji Bystřici


Branky


11. L. Stratil , 12. M. Teofil (vl.) , 15. P. Zagol , 17. P. Ďurica , 63. B. Krezelok (vl.) - 27. L. Noga , 48. A. Liberda
16

Fulnek doma přivítal Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo pět branek

Sobotní utkání osmého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj nováčků mezi Fulnekem, který je zatím černým koněm soutěže a v minulém kole porazil Dolní Datyně a mezi Bystřicí, která prohrála s Kobeřicemi. Nyní již k samotnému utkání.

To mělo od úvodního hvizdu jasného favorita, kým byl nikdo jiný, než celek z Fulneku. Na první branku se nečekalo moc dlouhou dobu. V 11. minutě si našel míč Stratil a procedil ho za záda Galusika - 1:0. Hned v zápětí přišla branka číslo dvě. Ve 12. minutě vyvinuli domácí tlak na domácí obranu a byla z toho vlastní branka hostujícího Marka Teofila - 2:0. Fulnek byl ve varu. V 15. minutě se ujala střela Zagola - 3:0. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak v 17. minutě inkasovali znovu. Tentokrát se prosadil bombarďák Ďurica - 4:0. Fulnek tak rychle vedl již o čtyři branky. Domácí mírně polevili a nechali také hrát hostující celek. Tomu se dokonce podařilo skórovat. Ve 27. minutě dostal míč za záda Rozsypala Noga - 4:1. Další branka v první půli nepřišla. V prvním poločase tak padlo pět branek a byla velice zajímavá.

Hosté snížili, nakonec si ale dali druhou vlastní branku v zápase

Druhý poločas byl také zajímavý. A branka padla velice brzy. Již ve 48. minutě se prosadil hostující Liberda - 4:2. A zápletka byla na světě. Fulnek měl ale stále více ze hry a diktoval tempo hry. Bystřice na kvalitativně zaostávala. Fulneku nevyšlo několik zajímavý šancí. Přesto vstřelili další branku. Vlastně si ji opět vstřelili hosté. V 63. minutě poslal míč za záda svého brankáře Bogdan Krezelok - 5:2. Bylo prakticky po zápase. Domácí prostřídali, ale další branku již ani střídající hráči nevstřelili. Zápas dospěl do svého konce a Fulnek nadále vévodí tabulce KP. Bystřice zůstávají předposlední.

 

Fulnek v příštím kole zajíždí do Kobeřic. Bystřici čeká doma Čeladná.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Seidler [-] , M. Zagol [-] - J. Špitalík [-] , J. Stratil [-] , D. Rybařík [-] (65. L. Vašina [-] ) , J. Černín [-] - L. Maléř [-] (71. T. Mráz [-] ) , L. Stratil [-] , P. Zagol [-] (74. V. Plný [-] ) , P. Ďurica [-] (79. J. Šebesta [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , M. Teofil [-] , M. Pěla [-] (66. D. Marosz [-] ) , L. Noga [-] (46. R. Badura [-] ) , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Králíček [-] , A. Liberda [-]

ŽK: 88. I. Martinčík .
Hráči zápasu: L. Stratil .
Počet diváků: 237. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - ŠABACKÝ Filip, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou nováčku má jasného favorita, který je zároveň černým koněm soutěže. Jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích