0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná nečekaně padla s Petrovicemi


Branky


16. D. Makula , 82. E. Ciku , 89. J. Gatnar
16

Břidličná doma přivítala Petrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Sobotní utkání osmého kola krajského přeboru nám přineslo souboj mezi Břidličnou, která v minulém kole porazila Háj a mezi Petrovicemi, které těsně prohrály s Bílovcem. Nyní již k samotnému utkání. 

V tom byl od úvodního hvizdu lepší domácí tým. Během úvodních patnácti minut si vytvořili minimálně čtyři gólové šance. Ve 4. minutě hosty od inkasovaného gólu zachránila branková konstrukce, přesněji tyčka. Několik dalších závarů také nedopadly a přišel trest. Klasické nedáš - dostaneš. V 16. minutě přišel přetažený centr z levé strany až na druhý roh šestnáctky. Makula na nic nečekal a z voleje se neskutečně trefil na vzdálenější tyč do šibenice - 0:1. Hosté se po brance zatáhli a opět hrozili z protiútoků. Domácí do svého soupeře bušili, co to jen šlo. Bohužel ale podstatná část střel se ani nevlezla mezi tři tyče. Naopak to mohli být na konci poločasu právě hosté, kteří mohli navýšit vedení. Samostatný nájezd ale skvěle vylapal Žifčák. První půle dospěla do svého konce. Domácí šli do šatny s jednogólovým mankem.

V závěru přidaly Petrovice dvě branky

Druhá půle probíhala v podobném duchu, jako ta první. Byla takřka na jednu bránu. Petrovice bránily z hlubokého bloku a Břidličná si s tím nevěděla moc rady. Kombinačně si přihrávali z jedné strany na druhou a hra spíše připomínala házenou. Většina střel přišla zpoza vápna, ze střední vzálenosti. Břidličná čím dál tím víc otvírala hru. Toho hosté využívali a dostali se do několika slibných protiútoků. Branky z brejků přišly v závěrečné deseti minutovce. V 82. minutě se do takového dostal Ciku. Nejprve posadil na zadek obránce a následně i brankáře, který podruhé v zápase kapituloval - 0:2. Břidličná to ještě nezabalila, hru více otevřela a dále se hnala dopředu. To se jim ale krutě vymstilo. V 89. minutě zatáhl míč po brejku střídající Gatnar na roh šestnáctky. Napřáhl ke střele a nádherně vymetl šibenici na protější tyčce - 0:3. Zápas se poté jen dohrál do vypršení časového limitu. Břidličná tak po dvou výhrách v řadě prohrála. Petrovice si připisují tři body.

 

Břidličnou čeká v příštím kole derby s Krnovem. Petrovice hrají doma se Šenovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "Vstoupili jsme do utkání dobře a měli jsme moře šancí. Soupeř hrál z bloku a nedostal se za půlku. Pak se ale neskutečně trefil z voleje domácí hráč a prohrávali jsme. Mimochodem to byla nádherná branka. Hosté byli pořád zalezlí a my jsme do nich bušili. Bohužel jsme většinou nedokázali trefit bránu. Oni mohli ke koni půle ještě navýšit, ale podržel nás Žifčák. Druhá půle byla jednoznačně v naší režii, ale nevytvořili jsme si tolik tutovek. Potom jsme to úplně otevřeli a hnali se za vyrovnáním. Bohužel jsme v závěru dvakrát inkasovali. Pro nás to byl krutý zápas, ale soupeř dal tři góly a zaslouženě vyhrál. Dobře bránil, spoustu střel zblokovali a stály většinu času v devíti lidech ve vápně. Hráli ale zkušeně a to, na co měli. Kdyby s námi hráli nahoru dolů, tak by asi odjížděli poraženi. Máme hodně problémy, když hrajeme do plných."




Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - P. Simichanidis [-] (46. J. Holčák [-] ) , M. Daříček [-] , D. Jiřičný [-] - D. Hoffmann [-] , M. Cudrák [-] , A. Ondra [-] , O. Ficek [-] - T. Adamovský [-] , J. Houdek [-] - L. Mohyla [-] (81. T. Furčak [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
L. Svatoš [-] - J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , M. Šiška [-] , J. Kubišta [-] (69. J. Gatnar [-] ) , M. Sikora [-] , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , D. Makula [-] , E. Ciku [-] (85. G. Molnári [-] ) , D. Gill [-]

ŽK: 76. J. Paduch .
Hráči zápasu: D. Makula .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČUBA Daniel - ŠIŠTÍK Petr, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra domácích

Břidličná je v dobrém rozmaru. Petrovicím to venku moc nejde, když získala pouze bod. Tady sázím na domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích