0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov podlehl Pusté Polomi


Branky


19

Krnov doma přivítal Pustou Polom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Nedělní utkání sedmého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Krnovem, který v minulém kole porazil Čeladnou a mezi Pustou Polomí, která porazila Petrovice. Nyní již k utkání.

To bylo od úvodního hvizdu dost vyrovnané. Přesto postupem času přebíral otěže zápasu Krnov a tlačil se do zakončení. A ke gólům neměl daleko. Při jedné akci se Havlíček krasně uvolnil a vyslal střelu, která mířila do šibenice. Minařík se však skvěle natáhl a změnu skóre nedopustil. V další velké příležitosti se ocitl Sabo, ale opět selhal na hostujícím brankáři. Hosté hráli především ze zabezpečené obrany a na rychlé protiútoky. Jejich obranná fáze však nebyla stoprocentní a mohli jen děkovat Minaříkovi v brance. V první půli se ještě mohla kopat penalta, po sporném zákroku hostujícího hráče, ale sudí nechal hru pokračovat. Do konce první půle se to již moc neudálo a platil tak bezbrankový stav.

Smrtící desetiminutovka Pusté Polomi

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako ten první. Krnov se dostával více do hry, ale selhávali v zakončení. Hosté udeřili takřka z první větší šance. V 61. minutě se dostali do rychlého protiútoku. Frank položil domácího záložníka kličkou na trávník a svým pokusem obstřelil Řeháčka v brance - 0:1. Aby toho nebylo pro domácí málo, v 66. minutě přišla branka číslo dvě. Po jejich ztrátě podnikli hosté opět rychlý brejk. Mrázek dostal míč pod sebe na úroveň penalty a uklidil ho do sítě - 0:3. O další tři minuty později to již bylo o tři branky. Po rohovém kopu se nepodařilo Krnovu odkopnout míč z malého vápna, Kuděla do míče kopl bodlem a poslal ho nechytatelně k tyči - 0:3. Domácí i přes nepříznivý vývoj dále hráli svou hru. V tomto zápase jim ale nebylo přáno. V dalších šancích opět selhali. Jejich úhlavním nepřítelem byl skvěle chytající Minařík, který se stal právem hráčem utkání, jelikož chytil asi šest gólovek. Do konce utkání již branka nepadla, a tak zápas skončil ve prospěch hostujícího týmu. Krnov podruhé v řadě doma prohrál 0:3. Pustá Polom si naopak připisuje druhou výhru v řadě.

 

Krnov čeká v příštím kole zápas na půdě Bílovce. Pustá Polom přivítá Brušperk.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí mužstva: "Byl to víceméně fotbal o první brance a udělali jsme hvězdu z gólmana hostů. První poločas bez branek. Druhý byl víceméně podobný. Tlačili jsme je, ale pokaždé jsme narazili u brankáře. Pak přišla hrůzná desetiminutovka a bylo takřka po zápase. Sice jsme si potom vytvořili další šance, ale buď jsme netrefili branku anebo jsme trefili gólmana. Není moc co hodnotit. Zápas se nám nepovedl hlavně ve finální fázi. Ale zaslouženě vyhráli, protože oni šance proměnili a my ne."




Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Pokorný [-] , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] , M. Burian [-] - M. Sabo [-] , J. Šimčík [-] , M. Ostrák [-] (70. A. Klepáček [-] ) , O. Bartoníček [-] - J. Hrubý [-] , M. Havlíček [-] (79. V. Tomášek [-] ) -

Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - P. Potůček [-] , Š. Plhák [-] , A. Blucha [-] (80. D. Kostera [-] ) , R. Kuděla [-] , T. Hradský [-] , J. Frank [-] , R. Vítek [-] (46. T. Kludka [-] ) , T. Mrázek [-] (84. M. Blokša [-] ) , M. Rodek [-] , A. Hubeňák [-]

ŽK: 17. T. Mrázek , 35. V. Minařík , 35. P. Potůček , 80. A. Blucha .
Hráči zápasu: J. Frank .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: KRET Martin - JURAJDA David, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra domácích

Krnov se mi momentálně hodně líbí. Sympatický celek. Přehraje doma ambiciozní Pustou Polom a naváže na svou vítěznou sérii. Sice domácí dispečer brankového prostoru Kuba Řeháček má natažený příčný břišní sval, ale v pátek na tréninku jsme prohodili pár slov a vypadlo z něj, že si to mazal Fastum gelem a cítí se lépe. Je to bojovník, má posunutý práh bolesti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Krnov si v domácím prostředí poradí s velmi nepříjemnou Pustou Polomí a bude o 3 body bohatší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích